Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Avenger BIOHAZARD: Možný SPOILER: Upřímně jsem dost na rozpacích co si o tomhle dílu myslet... ale, určitě si myslím že hrdinská nesmrtelnost je už trochu klišééé... Což korunuje pád z? 50 PATRA? Kdy má hlavák ještě chuť se vykecávat zatím co jsme jasně dole viděli jak se rozmázne? To měl být nějaký blbý vtip na závěr? Co všechno dokáže přežít člověk z pár škrabanečkama? LOL! Jako u Alice to ještě chápu, je vylepšená... Logicky, však na tom Anderson dělal kurevských dlouhých 12let aby to tak fungovalo! Ale ne, Capcom prostě přijde a řekne... TAAAK! A hrdinové budou vylepšený prostě od začátku, všichni budou supermani... a strašně moc toho vydrží, budou superychlí, speciální smysli a pohyby... předvídat a podobně a budou jim z očí lítat blesky a lítat budou! PROTOŽE JSEM TO KURVA ŘEKL, JÁ JSEM CAPCOM A TOHLE JE MŮJ NELOGICKÝ VESMÍR kde všechno funguje podle našich pravidel né lidských běžných lidských superhrdinů! !!! A VY SI POLIBTE PRDEL A jestli se to někomu nelíbí... tak ať si trhne. Tak pitomá nebyla ani ta HRA!!! BX Asi takhle a myslete si o tom co chcete... od špičkových Zatracených... K tuhle parodii na nesmrtelnost: Za mě... velké zklamání... Když vezmu v potaz ještě zjev obou hrdinů a velmi okatý a předvídatelný příběh který už tak dostatečně vyspoileroval sám velký trailer. Není opravdu co chválit... I OST stojí za zlámanou grešli... Je opravdu vidět že Capcom tenhle filmový vesmír prostě začíná ztrácet.... vykrádat sám sebe a popírat logiku svého vlastního světa. Což je škoda. Třeba příště se to zase povede. PS: Ale je to RE: Jednu hvězdu ani odpad tomu už z pricipu nedám... na vítězný fanfáry to však také není: ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Akční zombie řežba, co se může zdát jako půlhodinová rychlokvaška. Kennedy s Redfieldem machrujou jeden vic než druhej za doprovodu parádní hudby a vskutku nejvíc se povedla animace. Děj trochu předvídatelný, záporáci slušný husťáci, že ani ten Wesker mi tam nechyběl. Zombici natuněný a rychlý, ale to se dalo polknout. Delší stopáž by asi neuškodila. Doufám v další díly. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

V životě mě tolik neštvaly pistole s nekonečnýma zásobníkama a taky nesmrtelní hrdinové, vyhýbající se směšnými chvaty střelbě z nepřátelských stran. Ale jinak celkem dobrý. Krásně animovaný akční béčko, od kterýho když člověk nečeká nový Final Fantasy (přijde mi, že stylem to má k Esenci života hodně blízko!), tak prostě nemůže urazit; minimálně první neakční polovina tolik nebije do očí svou přehnaností. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Animace je sice lepší, skoro až pěkná, ale scénář je fakt naprd. Místy až debilní. V jedné chvíli dokáže Chris zmasakrovat desítku zombíků za běhu, o několik scén později jeden proti jednomu se nezvládne trefit. Protože se to zrovna nevidí a protože ještě nedošlo na závěrečnou mutaci, na kterou všichni čekáme. Líbí se mi, že si film vzpomněl na Rebeccu Komnaty-ovou, a gore bylo taky místy výživný, ale ta tupost to prostě velice sráží. Tou mi to připomnělo šestý herní Resident Evil. No a to fakt není dobrá věc. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než minule, jestli lepší než předminule si nejsem jist. Máme tu tradičně Leona a bonusově i Chrise. Lehce se odkazuje na Racoon City, dokonce i filmoví maskoti (dobrmani) proběhnou. Takže vlastně celkem v pohodě. Ano, ty nekonečné zásobníky bílý do oči hodně a ten souboj 1:1 s pistolemi byl více méně LOL. Jako celek je čím ale moc fajn a v kontextu všeho co pod značkou “Resident Evil” vzniká je to rozhodně nadstandard. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Začátek příběhu se ve skutečnosti odehrává v sídle v Mexiku (Raccoon City, Spencer mansion a sídlo v Arklay mountains byly zničeny během dílů Zero, 1 a 3). Obdobná sídla jsou pro filmovou i herní sérii opakujícím se tématem. (H3ll_h0unD)
  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)
  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)

Reklama

Reklama