Reklama

Reklama

Dwight se pokouší násilím zlomit Daryla, aby se podřídil Neganovi. Kolik toho ale Daryl dokáže snést a zůstat přitom naživu? Když Negan zabil Abrahama a Glenna, tak si s sebou domů odvezl Daryla, který se mu zalíbil. Od příjezdu do Neganova tábora, má Daryla na starosti Dwight, který se ho pokouší zlomit. Daryl je držen v tmavé místnosti bez oken a nemá ani oblečení. Dwight ho krmí jen chlebem a psím žrádlem. Dwight navíc Darylovi neustále pouští příšernou hudbu velmi nahlas, aby Darylovi začalo strašit ve věži. Daryl je ale tvrdý a nenechá se jen tak zlomit. Když Dwight bere Daryla na kontrolu k lékaři, potkají se s Sherry. Když Daryl viděl Dwighta a Sherry naposledy, byli manželé, ale Sherry nyní patří Neganovi. Jednoho dne jede Dwight ven, protože musí najít jednoho uprchlíka. Daryla toho dne Negan podrobí zkoušce, když jeden z jeho poskoků nezavře Darylovu celu klíčem. Daryl se pokusí o útěk, i když ho Sherry varuje. Daryl je samozřejmě chycen a zmlácen. Než ho ale Neganova parta zmlátí, tak mu Negan vysvětlí, že má jen tři možnosti. Buď bude pro Negana pracovat jako mrtvák, nebo se bude s mrtváky prát pro body, nebo uzná, že je Negan jeho všechno a pak se dostane na stejnou úroveň jako Dwight.
Když se Dwight vrátí z honičky, při které zabil svého bývalého kamaráda, který ho o to doslova prosil, byl už Daryl zpátky na cele, ale byl hodně zmlácený. Dwight mu moc nepřidal, když mu dal fotku rozmašírované hlavy jednoho ze dvou zabitých kamarádů. Následujícího dne je Daryl předveden před Negana, kterého zajímá, zda už byl zlomen, ale Daryl se stále odmítá podřídit, takže ho nečeká moc hezká budoucnost. Více se dozvíme až v jiném díle... V tomto díle jsme se dozvěděli, co se stalo mezi Dwightem a Sherry. Když je Daryl viděl naposledy, tak mu ukradli motorku, aby se mohli vrátit k Neganovi, který jejich návrat ocenil, ale i tak chtěl Dwighta zabít. Sherry se ale nabídla, že si Negana vezme, pokud nechá Dwighta žít. Negan si původně měl vzít sestru Sherry, ale ta při útěku zemřela, takže na nabídku Shery přistoupil. Dwightův život byl ušetřen, ale Negan mu přejel půlku obličeje žhavou žehličkou, aby ho alespoň nějak potrestal. Od té doby Dwighta Negana poslouchá na slovo. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nič moc, SLABOTA. Dwight z Neganovej družiny, trýzni Daryla Dixona v malej, temnej, uzavretej miestnosti, dáva mu jesť psie žrádlo, púšťa na plné gule dementnú muziku, a celé to smrdí veľkou trápnosťou, aká prevláda od všetkých hercov, až po všetkých tvorcov, ktorí pracujú na tomto seriáli, s nádychom akejsi nekonečnej telenovely. Snažia sa ho ZLOMIŤ, pričom sú mu ponúknuté 3 možnosti zo strany - najvyššieho, t. j. - Negan sa opakuje, ako obohratá platňa, schyľuje sa k niečomu, čo je už dávno predvídateľné... K stretu, k vzbure. Predošlé série boli pre mňa len zotrvačnou tradíciou, aká panuje pre väčšinu, ktorá sa vypraví v nedeľu do kostola, tentokrát sa musím premáhať, aby som to dopozeral, mám obavy, že kvôli Neganovi, bude táto sezóna utrpením na duši ? ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Dixon je jedinečný. Daryl táhne tuto epizodu. Ovšem jak by taky ne že jo, však je celá o něm. Rickovu skupinu tu zase nenajdete. Tentokrát se ocitáme doma u sračky, kterej se snaží Daryla zlomit. Taky se dozvídáme proč vývoj událostí tenkrát v lese mezi Darylem a Dwightem nabral takové obrátky. Daryl musí přistoupit na Neganovu hru, jen tak se dozví více a může zmapovat možnosti. Negan je totiž arogantní kretén, který sežral světové hovno. Ve vhodné chvíli pak může vzít roha, varovat Ricka, ten varovat ostatní osady, spojit síly a adios bitch!!! Negan je jen jeden a loajalita strachem není nejlepší způsob. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem si říkal, že by mohlo jít o povedenou epizodu, děj se točil kolem Daryla, Dwightova postava dostala hloubku (v rámci možností) a čekal jsem méně akční díl s pořádným napětím. Částečně jsem se dočkal, na akci téměř nedošlo, jenže se nedostavilo ani napětí, zato jsem viděl spoustu vaty. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda 7.série je tady! Máme tu tři postavy, a sice: Daryl, Dwight a Negan. Nejedná se o přeakčnělí díl, ale to přece kurva nevadí ne? Už mám těch negativních hodnocení dost. Je to seriál a ne aby se jen střílelo a zabíjelo. TWD si poslední dobou jde pomalou cestou a tak mi to docela vyhovuje. Daryl byl skvělej, zatím se drží. Pěkně mu v cele hráli na nervy. Tohle komornější mučení je víc o psychice než kdyby mu řezali prsty či co. Dwight má velmi blblou postavu – nesnáším ho, ale hraje to dobře. A Negan? Jen poslouchat jeho šílený řeči je super. Jsem spokojen, pálím plný počet a už se nemůžu dočkat 4.dílu, kde bude konečně hlavní postava Rick! ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama