Reklama

Reklama

Maggie a Sasha jsou dočasně v Hilltopu. Vzhledem k tomu, jak je na tom Maggie zdravotně, by se zde měly zdržet mnohem déle. S tím však nesouhlasí Gregory... Maggie se probrala v ordinaci u lékaře v Hilltopu, který jí oznámil, že její dítě žije a že si jí částečně oddělila placenta od dělohy. Lékař navrhuje, aby Maggie po dobu těhotenství zůstala v Hilltopu, aby jí případně mohl pomoct, kdyby došlo k dalším komplikacím. Maggie se také musí šetřit a dávat na sebe větší pozor. Sasha mezitím pohřbila Abrahama a Glenna. Obě jsou na dně, ale Ježíš se jim snaží pomoct. Gregory je ale velmi naštvaný, že Rickova skupina nezabila všechny Zachránce a bojí se, že si Zachránci spojí útok na svoje lidi s Hilltopem, takže požaduje, aby Maggie a Sasha odešly. Ježíš se sice Gregorymu postavil, ale stejně si Gregory prosadil svoji. Ženy mají druhý den ráno odjet. V noci ale Zachránci nastrčí do Hilltopu auto, které hraje velmi hlasitou hudbu, zapálí ohně a nechají otevřenou, bránu, aby dovnitř vešli mrtváci. Sasha, Ježíš a Maggie si ale se všemi mrtváky poradili, což Zachránci moc nečekali. Gregory je ženám vděčný, ale stejně je u sebe nechce. Než je ale stihne vyhodit, dorazí Zachránci, takže Ježíš musí dvojici schovat. Gregory jedná se Simonem, který bude mít od nynějška Hilltop na starosti. Simon dost jasně naznačil, že Zachránci vědí o spojení mezi Alexandrií a Hilltopem. Gregory se chtěl zkusit vykoupit tím, že by Simonovi předal Maggie a Sashu, ale Ježíš je ukryl na dobré místo. Zachránci si tedy posbírali, co chtěli a odjeli. Gregory je velmi naštvaný, ale Maggie, Ježíš a Sasha ještě víc. Trojice se Gregorymu postaví a brzy je jasné, že ve vedení Hilltopu už Gregory není. Nyní velí tito tři a Ježíš si plánuje, že nakonec bude vládnout Maggie. Sasha a Maggie v Hilltopu zůstávají a přidává se k nim i Enid, která k nim přišla z Alexandrie. S Enid přišel i Carl, ale ten míří za Neganem, takže nastoupí do jednoho z náklaďáků, které opouštějí Hilltop a jedou do Neganova tábora. Do stejného náklaďáku v poslední chvíli naskočí i Ježíš, kterého Sasha poprosila o to, aby zjistil, kde žije Negan. Sasha plánuje pomstu, ale Maggie se to nesmí dozvědět. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro změnu jsme zase v Hilltopu a dozvídáme se co je s Maggie. Trio Maggie, Sasha a Enid vypadá na semknuté ženské trio, které by se mohlo ujmout vedení Hilltopu. Konečně se objevují náznaky nějaké reakce na chování sračkoneganů. Závěrečný cliffhanger je překvapením. Už se těším, že začne vznikat aliance a ten dement i se svou bejzbolkou budou rejt držkou zemi. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ okrem prvého dielu sa tam ešte nestalo nič podstatné. Zombie už nehrajú druhé ale až tretie husle. To by mi tak nevadilo keby nebolo toľko hluchých a nudných miest + strašne hlúpe a nelogické udalosti. Cítim že 7. séria pôjde v šľapajách slabej trojky a ešte slabšej štyrki, dokiaľ sa rozhýbe. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí epizoda ve mně vzbudila určité naděje, aby je pátý díl opět pohřbil. Hned ze startu jsem si mohl "užít" dojemné chvíle nad hroby, ale správný WTF? moment přišel ve chvíli, kdy vzplály vatry, rozeřvalo se rádio, otevřenými vraty se potáceli trupíci a hádejte, komu to bylo jedno? Celé komunitě, výjimku tvořily jen obě akční hrdinky z Alexandrie, a rázem bylo jasné, že si scénárista něčím vylepšil dietu. Zbytek epizody jsem už bral jen jako komediální vsuvku, ale odpověď na jednu otázku bych přece jen rád našel. Kde vzala Enid hélium? ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne to prišlo. Na myslí mám zlepšenie 7. série, zatiaľ najlepšia časť, ktorá sa zaobišla bez debilného Negana, za to namiesto neho prišiel jeho zástupca, ktorý mieril so svojou skupinou do Hilltopu, kde sa schovávali zdrvené, „bývalé nevesty” Maggie so Sashou. Mali šťastie, že tam bol chlapík, menom Ježiš, ktorý si ich zastal, lebo zbabelec Gregory, ktorý tomu tam velí, to chcel zahrať do autu, lebo to on si ich všetkých najal, aby vyvraždili Neganovu družinu, počas spánku v predchádzajúcej, 6. sérii. Ak by sa to dozvedeli, tak AMEN. Chvíľu tu je Rickov syn, Carl spolu s jeho frajerkou Enid, všetci majú rovnaké záujmy, a to, kde je Negan, a ako ho sakra zabiť ? Perfektná je nočná sekvencia za doprovodu hudby so živými - mŕtvymi, ktorých vpustil do Hilltopu, Neganov zástupca, ako že skúška. Duchaprítomná Maggie to vyriešila svojským spôsobom. TRAKTOR urobil kus roboty. Vynikajúce aj po scenáristickej a hereckej profesie, ktorá ma ohromila. Možno, že bol na PN - ke Negan, tak preto som si túto časť vychutnal. Týpek Ježiš, je podľa mňa, náhrada za Abea, alebo Glena, dúfam, že správny chlapík ? Bojím sa, že potom príde opäť Negan, a bude mi liezť na nervy ? No, veď sa ešte uvidí... Možno už nebude taký DEBIL ? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Naběračka, kterou má Maggie (Lauren Cohan) v ruce, se najednou změní na vařečku. (Duoscop)

Reklama

Reklama