Reklama

Reklama

Big Man I. - Neobvyklá pojistka

(TV film)
  • Česko Nezvyklé pojištění (více)

Obsahy(1)

Jack Clementi je pro pojišťovnu Insurance International Co. opravdový poklad. Svým bravurním vyšetřováním a odvážnou povahou řeší složité případy a zachraňuje tak mateřské firmě spoustu peněz. Tentokrát jde o podezřelou ztrátu velkého množství léků. Jack se vydá do Říma a zjistí, že má co dělat s mafií. Rozhodne se praštit přímo do vosího hnízda a vyprovokovat pachatele k akci - unese jednoho z mafiánských bossů. Reakce mafie přichází okamžitě a je tvrdší, než Jack očekával. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

otík 

všechny recenze uživatele

Jack je povolán ze své dovolené na pohodovém ostrově do Londýna, aby dostal úkol prošetřit, zda londýnská banka nepojišťuje přepravu drog. Odjede tedy do Říma, dá si fettucciny a pouští se do pátrání. Bohužel Spencerovo pátrání je nanejvýš nudné, uvidíme jedinou bitku a jinak vůbec, ale vůbec nic. Ačkoli mám Buda velmi rád, nemohu být jiný než kritický. Šmrnc komisaře Rizza z Policajtů v Africe či Hongkongu je nenávratně pryč. Film opravdu nemá čím upoutat. Velké zklamání. Český dabing Jan Schánilec. ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer jako vyšetřovatel pojišťovny ve zmatené detektivce bez humoru a bez akce, v níž sice má po něčem pátrat, ale celou dobu dělá něco jinýho. Steno se očividně snažil navázat na dřívější policajtskou sérii, ale vůbec se to nepovedlo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí šesti dílů Extralarge, jsem se vrhl na Big Mana a bohužel musím konstatovat, že ani tentokrát to prozatím není žádná sláva. Režisér Steno nedokázal navázat na své předchozí úspěchy a přestože Bud Spencer tady ještě nevypadá jak po mrtvici, tak po dějové stránce nám tato kriminálka moc zajímavého nenabídla. Je tu sice několik vražd a sem tam se objeví i nějaká ta bitka, ale tempo příběhu bylo dost uspávající a co víc, zmatený střih a přemísťování se z místa na místo nemělo potřebné grády. Takže prozatím i já musím hodnotit lehce podprůměrným hodnocením, protože ke spokojenosti jsem měl hodně daleko. 40% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama