Reklama

Reklama

Ani ni Aisaresugite Komattemasu

  • Japonsko 兄に愛されすぎて困ってます (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Středoškolačka Tačibana Setoka už vyznala lásku dvanáctkrát, ale stejně tolikrát byla odmítnuta. Její starší bratr Haruka má o ni starost a je vůči ní velmi ochranitelský. Také má tajemství. Ví totiž, že se Setokou nejsou pokrevní sourozenci, jen podle jména. Jednoho se na obzoru objevuje Setočina první láska Serikawa Takane a snaží se se Setokou sblížit. Bude Setočino třinácté vyznání lásky konečně opětováno? Nebo už se vzdá všech nadějí? (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem měl problém s nerealistickým charakterem hlavní hrdinky, ale pak mi docvaklo, že to 100% musí být podle mangy a vadit mi to přestalo a docela jsem se bavil (měl jsem náladu na něco jednoduchého). Pomohlo, že Tao Tsuchiya je zajímavý (a použitelný) typ ženy, takže i když to s ní naprosto nerealisticky mlátí od jednoho citu k druhému, je film koukatelný (a tím, že to mangu přiznává, i docela sympatický). V krátké roli matky potěšila herečka, kterou si dost dobře a podobně pamatuji z Be With You (2004). Učitel angličtiny byl zase dost zábavná postavička. Přemýšlel jsem, jak mohl vypadat namalovaný. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Japonské romantiky mě většinou nezklamou a i tohle bylo fajn, bavila jsem se. Vážně to brát nejde, ale jako jednoduchá oddechovka to funguje. Ve filmu bylo lehce přešamponováno a kromě Haruky jsem pochybovala o hrdinčině vkusu, hlavně u učitele angličtiny, který mi přišel jako slizoun numero uno, ale aspoň scény s ním byly vtipný. Přeloženo. ()

Priaxxa 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem na film narazila jen náhodou. Ale vlastně nelituji. Bylo to sladké. Místy lehce infantilní. Hlavní hrdinka lehce mimo, její vkus na "muže" je opravdu hrozný, ale je tak roztomilá, že jsem jí to ráda odpustila. Mangu mám ráda, takže no problem. Oddechovka, která neurazí, místy pobaví, podle mě v určitých ohledech originálnější než spousty amerických teenage sra... hvězdy s čistým svědomím. ()

Reklama

Reklama