Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam Larson (Kevin James) je spisovatel píšící vymyšlený příběh mezinárodního zabijáka. Pro inspiraci si chodí ke svému starému příteli, který dříve pracoval s tajnými agenty. Jelikož běžná nakladatelství knihu odmítají, nechá se Sam přesvědčit Kylií Applebaumovou (Kelen Coleman), aby ji vydal přes internet. Knihu ovšem Kylie vydá jako skutečné vzpomínky mezinárodního vraha. To má sice za následek, že kniha má obrovskou stahovanost, ale Sam je díky tomu unesen do Venezuely, kde má jako špičkový vrah řešit patřičné úkoly. (Tamten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Bol som prekavepný, čo sa z Kevina Jamesa podarilo vydolovať. Zaujímavý scenár, slušne natočené. A to pritom bola produkcia Netflixu, ktorý, predpokladám nemá zase astronomické rozpočty na filmy. Film ani nebol v kinodistribúcii a myslím, že je to škoda, lebo predčí veľkú väčšinu komédii za posledné dva roky. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Na partu kolem Adama Sandlera, do které Kevin James neodmyslitelně patří, je to poměrně netradiční film, jelikož není založený na přisprostlých vtipech a nesnaží se každým záběrem útočit na divákovu bránici. Naopak se jedná o celkem slušnou akční komedii, ve které si nemotorný a rozměrný spisovatel proti své vůli vyzkouší povolání elitního zabijáka. Upřímně, film není ani příliš vtipný a celé to stojí na tom, že se daný hrdina snaží všem vysvětlit, že je outsider, ale nikdo mu to nevěří, ale má to velmi slušné tempo a hlavně skvělé herecké obsazení. Moje hodnocení 55%. ()

Reklama

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Veľké prekvapenie. Scenár mal hlavu, patu i nápad, bolo to dosť akčné a hlavne to bolo vtipné (nenásilným sposobom). V porovnaní s akčnými komédiami za posledných 5-6 rokov, tak normálme ma láka pridať i 5tu hviezdu. Príde mi divné, že ostatní to hodnotia ako podpriemer... tož, nikdy nedávam na hodnotenie konzumentov uchvátených svetom superhrdinov a instagramov :-) Príde mi, že keby tento film vyšiel pred 10 rokmi a miesto Kevina Jamesa by hral Eddie Murphy, tak ide určite do červených čísel... ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to má vyšší produkční hodnoty než filmy, ve kterých Kevin James hraje obvykle. Začátek je dokonce velmi zábavný, ostatně jako všechny akční sekvence, jež jsou tak absurdní, až jsou vtipné. Bohužel se to ale příliš často uchyluje k humoru založeném na postavách, co se chovají jak žáci mateřské školy. A to pro mě není. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Příjemně odsýpající komedie, která by se svým zajímavým námětem mohla pracovat šikovněji a rozpracovat ho více do hloubky, aby vzniklo více kreativnějších situací, ale i v současné, zjednodušené podobě jsou The True Memoirs of an International Assassin pohodovou zábavou, která v pár momentech upřímně rozesměje a ve zbytku nikterak neurazí, takže pokud vyloženě netrpíte při sledování Kevina Jamese, shlédnutím tohoto snímku neprohloupíte. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama