Reklama

Reklama

Speciální jednotky: Pekelný týden

(seriál)
  • Velká Británie Special Forces: Ultimate Hell Week
Velká Británie, 2015, 6x51 min

Obsahy(1)

Členem některé ze speciálních jednotek nemůže být každý. Adepti musejí projít tvrdým výcvikem a překonat sami sebe... Speciální jednotky na celém světě mají jedno společné. Výběrový kurz, kterým musí všichni uchazeči projít, je nejnáročnější zátěží pro tělo i mysl. Seriál Speciální jednotky: Pekelný týden představuje 29 mužů a žen ve vynikající fyzické kondici, kteří podstoupí těžkou životní zkoušku a zažijí 12 nepřetržitých dní těžké fyzické i psychické zátěže navržené členy nejdrsnějších a nejodolnějších speciálních jednotek na světě. Komu se podaří přežít a kdo nakonec zvítězí? Rekruti musí překonat všechno, co si na ně vymysleli veteráni z řad amerických mariňáků, filipínských jednotek Navsog, ruských Spetsnatz, izraelských Yamam, australských a britských SAS. Každé ráno začíná nová noční můra za bílého dne! (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady tuctových doku-seriálov (skôr TV reality) o výcviku špeciálnych vojenských jednotiek. A tento ničím nevytŕča, ale že absolútne ničím. Prekvapilo akurát, ako branci beztrestne môžu kecať do kamery (svoj výplach a ponosovanie) počas prebiehania výcviku, zatiaľčo ostatní makajú bez prestávky...to je sila. Ja byť výcvikový dôstojník, tak ich okamžite kopnem do zadku a udelím taký trest, že si v budúcnosti rýchlo rozmyslia, či takéto jednanie budú opakovať. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Dobrá reality show, ten typ, na který se vydržím dívat. Jediné co by mě zajímalo, k čemu je tam ten moderátor. Prý vrcholový sportovec (o kterém jsem v životě neslyšel), který prý zná tvrdou dřinu (ale ne určitě takovou, jakou podstupují soutěžící) a který je bude povzbuzovat na každém kroku (což by mě strašně těšilo, kdybych podstupoval takovou dřinu jako soutěžící a k tomu mi tam do toho tleskal někdo, který tam nic nedělá a nemá stejnou zkušenost). Ale každopádně palec nahoru pro ty, kteří to vydrželi celé 2 týdny a k tomu docela překvapivý vítěz. ()

Reklama

Ebon 

všechny recenze uživatele

Velmi na rozhraní 3-4*. Zábavná reality show (člověk musí překonat kecání aktérů do kamery), u které mě zklamalo finále. ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama