Reklama

Reklama

The Jesus Rolls

  • USA Going Places (pracovní název) (více)
Trailer 3

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Filmu najviac škodí jeho názov a spojenie s legendou Big Lebowski. Keby sa hlavný hrdina volal inak, tak by nevzbudzoval nesplniteľné očakávania. Je dosť divné natočiť spin-of legendy ako remake niečoho úplne iného a dnes už aj dosť zastaraného. Originál upútal vo svojej dobe otvorenými sexuálnymi scénami medzi trojuholníkom v zložení dvaja chlapi a jedna žena. To už dnes nestačí. A mimo to film vlastne nič neponúka. Dej je nulový. Postavy sa potácajú od jednej scéne k druhej bez akejkoľvek motivácie. Aspoňže to sú komplet všetci divní a celkom vtipní magori. Takže nuda to vlastne nie je. Ale ani nič strhujúce. Proste ok jednohubka. 6/10. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Snaha vytřískat úspěch na postavě Ježíše z Big Lebowski spojená s ambicí nezávislého tvůrce udělat americký remake francouzské komedie. Téma rebelů bez příčiny je zastaralé, oba hlavní představitelé jsou na ně staří, Audrey Tautou přehrává, děj neexistuje a celkově těch 75 minut působí jako tři hodiny, tolik jsem se nemohl dočkat konce, abych se aspoň přesvědčil, že jsem už na začátku odhadl, jak to skončí. Až na jednu drobnost jsem se trefil naprosto přesně. ()

Reklama

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé ale nie je to ani dobré. S filmom Big Lebowski to okrem postavy Jesusa nemá nič spoločné. Chýba tomu nejaká zápletka. Celý čas sa iba pozeráte na eskapády (hlavne tie pády) Jesusa a jeho kamaráta, ktorého meno som počas celého filmu nepochytil. Celý tento film je taký "meh" ale zase videl som aj horšie veci. Má to pár dobrých momentov ale ak si to nepozriete tak vám to nebude chýbať. ()

SkupaCorba 

všechny recenze uživatele

"You're beautiful I almost wanna touch you. " Ja som od tohto filmu necakal vela,jedine pocut jezisov accent co sa mi splinilo, celkovo individualne sceny nedavali ziadny zmysel :D ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Filmu podle mě uškodí, že postava Jesuse (John Turturro) pochází z kultovní klasiky Big Lebowski, ale s původním pojetím téhle postavy nemá nový Jesus společného o moc víc než jméno a vzhled. Takže očekávám spoustu zklamaných fanoušků, kteří budou postrádat Dudea i styl bratří Coenů, s nimiž film ale jinak nemá co do činění, stejně jako s bowlingem. Naopak jedná se o adaptaci knížky Bertranda Bliera Buzíci, respektive o takřka doslovný remake jeho stejnojmenného filmu z roku 1974. Trochu jsem u hlavních hrdinů postrádal jakoukoli motivaci, ale vzhledem k stopáži filmu se to dalo snést. The Jesus Rolls mi ze všeho nejvíc připomněl asi Jarmuschovu klasiku Mimo zákon. ()

Galerie (24)

Související novinky

Big Lebowski má hotový spin-off

Big Lebowski má hotový spin-off

09.07.2019

Chystaný spin-off ke kultovnímu filmu Big Lebowski od bratří Coenů (V nitru Llewyna Davise) nejdřív nikdo nebral vážně. Jenže teď se zdá, že film už je dávno natočen, vznikal totiž pod jménem Going… (více)

Reklama

Reklama