Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chcete si uvařit tradiční a poctivé české jídlo, které nebude stát tisíce korun? Tak se dívejte, kuchařka Vendula Špetlíková Vám každý týden nabídne recepty, které se v Čechách a na Moravě dědí už po generace. (TV Barrandov)

Recenze (4)

radomiil 

všechny recenze uživatele

Evidentně odlišné srovnání s podobným formátem Karolíny-domácí kuchařky, jež je na mnohem vyšší úrovni a přímočaře ukazuje rozdíl umění natáčet protřelou televizí nebo žumpou z Barandova. ()

Reklama

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Producentka pořadu Tereza Svobodová je majitelkou marketingové agentury, která se specializuje na strategický marketing pro výrobní firmy. S Vendulou Špetlíkovou spolupracovala již dříve, kdy se stala vydavatelkou její tištěné kuchařky, a toto je její první televizní pořad. (Zdroj: ČSFD)
  • Moderátorka pořadu Vendula Špetlíková není ani profesionální kuchařka, ani moderátorka. Je to normální maminka na mateřské, která miluje českou kuchyni, a chce, aby se na ni nezapomnělo. (Zdroj: ČSFD)
  • Režisérem pořadu je Ivo Macharáček, který byl k natáčení pořadu přizván na poslední chvíli, stejně jako celý štáb. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama