Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kiefer Sutherland (Arthur Banks) je nájemný vrah o němž se říká že je nejlepší z nejlepších. Arthur při jedné cestě potkává Meloru Walters (Bennie Harper) a probouzí v sobě vzájemné sympatie. Bennie se však dostává do nemilé situace a musí zvolit ultimátní řešení. (gruvacek)

Recenze (7)

Martin741 

všechny recenze uživatele

"Reziser" Richard Zelenyberg od roku 2000 uz nic nenatocil, co som rad. A mozno - ale je to len zitnakovska spekulacia, tak to potom tak treba aj brat - sa o to postaral Sutherland alebo niekto z hereckeho osadenstva. Vysledok je matny a podpriemerny, rezia je len zrucna rutina .. dialogy o polhodinu mi vyprchali z hlavy a nevedel som, o com to bolo : 15 % ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Předem nutno zmínit- nečtěte ten zkrácený obsah! Jeho poslední souvětí vás totiž předem připraví na očekávaný konec, takže předem přistupujete k Desert Saints jako k béčkovému akčně dramatickému thrilleru. Ale ten obsah není zrovna tak pravdivý, jak by být mohl a měl... Největším mínusem filmu je bezesporu nevýrazná kamera i režie, scénář moc převratnosti taky nepobral, ale najde se v něm pár vychytávek, které film ozvláštňují - ať už je to samotný závěr filmu nebo například velice pěkně rozložená chronologie do stran. Potom si občas v průběhu filmu řeknete: "Sakra, co to je za blbost?" Ale postupem času, a rozhodně ne na první shlédnutí, tomu možná přijdete na chuť. Největším plusem je bezchybný výkon Kiefera Sutherlanda. Sotva na jeho herecké personě najít nějakou grimasu, kterou byste mu nevěřili. Je chladný, vypočítavý, chytrý, slizký, odporný, bezcitný, smutný, když se usměje, věříte mu to. Ostatní herecké obsazenstvo je bohužel někde v průměru. Za mě 4* s tím, že hvězda nahoru za Kiefera... ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Hrozě strohý a jednoduchý příběh, který je hlavně založen na hereckých výkonech. Kiefer jako vždy nezklamal, Melora se poměrně snažila. Naštěstí pro mě je rozuzlení docela překvápkem, které mě příjemně potěšilo. Kiefer alias Jack Bauer se prostě nezapře. Jemu role nekompromisního zabijáka prostě sedne. Film je sám o sobě děsná sračka, ale jak jsem říkal, rozuzlení a hereckéé výkony (hlavně Kiefa) jsou hodny alespon za jedno shlédnutí. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Uteká to pomaly, ale stojí to za to. Nemá logiku na začiatku, ale potom to prekukneš. Nedáva to zmysel, ale potom je to slušné puzzle. Film je prípad, kedy námet a scenár je nad režijné spracovanie. ťahá sa to a filozofovanie nebaví. Osudné nitky ale ťahajú stále, aj keď sa nič nedeje. Zbytočnou je ukážka budúcnosti, ktorá naznačí veľa. Celkovo je to nenápadný film, ktorý svojou štruktúrou civilným poňatím a dobrými zvratmi chce vytŕčať z davu a myslím, že sa mu to aj darí. (videné 01.02.2020, AMC archív) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Málo známy film, ktorý právom zapadol. Väčšinu filmu spolu cestujú nájomný vrah, ktorý o sebe tvrdí, že je najlepší z najlepších haha (Kiefer tu pôsobí skôr ako namachrovaný idiot) a nejaká chuderka, ktorú chce využiť na svoj džob. Aby sa stopáž nejak naplnila, tak je film naplnený rôznymi odhaleniami do takej miery, že ani sovy nie sú tým, čím sa zdajú byť. Asi tak v polovici ma už prestala tá hra na mačku a myš medzi nimi dvoma baviť. Naviac ma celý čas sralo, že to je miestami nechronologicky podané, takže som sa v tom aj trochu strácal a nakoniec mi už bolo jedno kto koho ojebe. Finále ma svojím otrepaným béčkovým rozuzlením nesklamalo a je to proste hovadina, ktorá za veľa nestojí. 5/10. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama