Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Axe podnikne s přáteli z dětství spontánní výlet na koncert skupiny Metallica. Tam se setká se ženou, díky níž si uvědomí hranice své vlastní svobody. Chuckův otec napadne jeden z jeho důležitých fondů. Chuck se v New Yorku dozví, jak to chodí v Axe Capital, ale zároveň musí podniknout kroky proti svému otci kvůli manipulaci s akciemi. Axe se dozví o zradě a po svém návratu učiní důležité rozhodnutí o směřování své firmy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to jsem v předchozím komentáři pochválil dobré tempo příběhu... Děj čtvrté epizody neměl takový spád, přestože nebyl nezajímavý, na mě ale působil roztahaným dojmem. Tvůrci se evidentně snažili udržovat v chodu příliš mnoho dějových linií, každé se pak věnovali příliš povrchně a celek pak vyzníval poněkud nekonzistentně. Musím ocenit Mettalicu, ale je jasné, že James Hatfield je skvělý hudebník, ale herectví by měl přenechat jiným. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem viděl 3 díly v rychlém sletu za sebou, tak si už přesně nepamatuju, zda Chuckova konfrontace s psovodem byla zde či už v předchozím díle. Ale rozhodně tady byla skvěle vykonstruovaná úvodní sekvence s popisem Bobbyho všedního dne a už jen pro takové chvilky Billions hned takhle zkraje skoro až zbožňuju. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezapomenutelné cameo Metallicy a k tomu nutkání provést něco co by se mohlo brutálně vymstít a ve finále síla neučinit tak - mimochodem to vše vyobrazené vynikajícím, skoro až "ze života" realistickým způsobem. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Zaspievajte nám a na oplátku niečo dostanete.“ „Ak ste Bobby Axelrod, nezháňate informácie, informácie prúdia k vám.“ „Aké informácie?“ „Všetky.“ „Kým my ostatní sa lopotíme ako mravce, on hľadí na celú palubu.“ V tejto časti „kto z koho“ ide o akcie Cross-Co Trucking. A prekvapenie - James Hetfield sa nechal ukecať na toto? No toto! Gesto, ktoré tiež niečo vypovedá... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama