Jake(Kevin Bacon) stále sní o své spisovatelské kariéře. Avšak, když po dokončení školy pojme svoji lásku Kristy (Elizabeth McGovern) za manželku pohřbí tak zároveň své spisovatelské plány. Živí se reklamami. Brzy se může ze svého pracovního i všedního dne unudit k smrti. K odreagování mu zbyly pouze sny. A pak dostane Kirsty rodiči vysněné děťátko... Tichá, obyčejná, satirická pohádka se skrytým významem.(26.3.2005)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $16,031,707Tržby Celosvetovo $-(8.3.2010)

• mandes

rozpočet : ? tržby americke : $16,031,707(20.12.2006)

Mám tento kúsok pomerne rád. John Hughes solídne režíruje, atmosféra je tak trochu už pre dospelých (ale stále + - nezávadná) a hlavne Elizabeth McGovernová s Kevinom Baconom tvoria veľmi fajn pár !(24.10.2005)

Komické trampoty jednoho mladého manželství.Příjemná rodinná komedie , která mladým manželstvím může odpovědět na spoustu všetečných i trapně naivních dotazů.(15.12.2006)

Hodnotit filmy Johna Hughesa je pre mna vzdy obtiazne. On skratka toci typickym oldschoolovskym pomalym tempom ktorym sice nic nepokazi, ale ani vyslovene nezaujme (co v preklade znamena ze casto nudi). Potom vsak pride zaverecny 10 minutovy emocionalny zostrih s ktorym vam vytrie zrak a mna potom hodinu po skonceni filmu mrzi ze som dal len 3*.(10.1.2010)