Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Figu 

všechny recenze uživatele

Ufff, přežili to!!! Po jedenácti letech jsem měl tu možnost vidět tento kousek. No nevím jestli resty co u Van Damma mám, má cenu ještě dohánět, pač toto bylo dosti silný kafíčko. Nefalšovaná parodie Seagalova Přepadení temnýho území. Vlastně nechápu proč se chtěl Jean Claude na Stevena dotahovat podobným bijákem, vždyť natočil daleko lepší béčka. Tento snímek není Van Dammova chyba, on vlastně nic špatně neudělal, ale řejža Bob by se teda měl kurevsky stydět! Film má být akční thriller a měl by se tudíž tvářit i vážně, tak proč ta hudba jak do české "Troškovi" komedie? Krom naprosto směšných, laciných a stupidních triků, zde o zábavu nebylo nouze. Určitě si hodně vyhrál umělec, kterej vytvořil kolejničky pro jeho mašinku a skládal na ně vagónek po vagónku, aby jsme si je užili v plné kráse. Ježiš, to byla prdel! Van Damme na motorce a skáče ze střechy na střechu modílkům mašinek. Bože! Prostě prcina. Ale největší pecka přišla, když hlavní ze skupiny "teroristů" povídá - hledá se ta a ta a pozor... "doprovází jí muž, vysoký, tmavovlasý"... Tak tohle je teprve kurva nářez (když už řekne někdo o Van Dammovi že je vysokej, tak ať táhne opravdu už do prdele!). Do půlky filmu jsem se to snažil tlačit ke třem hvězdám, fakt snažil, fakt moc snažil, ale sorry Džej Sí, tohle nejde... Jak jsi v dokumentu říkal - "natočil jsem i spousty špatných filmů", tak Teror ve vlaku tomu vévodí! Nejhorší film JCVD!!! Půl hvězdy za JC, půl hvězdy za modely vláčků. 15% ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

On to o téhle pitomosti vlastně všechno velmi výstižně už ve svém komentáři řekl -choze- a tak je škoda času více nad tím ztrácet slov... :-) No, já mu jenom ještě odpovím na tu jeho otázku "Proč?" - - - No přece proto, aby nováci a prímáci a jiní takoví trumberové všehomíra měli na co koukat do těch tele(cích) bedýnek za svých marných večerů s pivem a brambůrky, když zrovna nedávají nějakej ten (zásadní ;-) ser ri(tu)ál a taky aby ten >skvělý< "Filmag" z Řitky měl čím zaplácnout ty své finty se dvěma >dvd zdarma< k jejich plytkému řiťnímu plátku, který místo kritického filmového magazínu je jen marketingovým přívažkem jednoho (dle všem dostupných informací o ediční filozofii) pofiderního šméčkového vydavatelství... :o)) Howgh! ()

Reklama

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Čekat od van Damma dobrej film je jako domluvit se ve Varech česky. Nemožný. Nevím o co tvůrcům téhle blbosti šlo,nejspíš se snažili smíchat Přejezd Kassandra a Přepadení 2,ale z prvého si vzali jen chatrnost mostu a rozšířili ji na úplně všechno,co jen šlo a ze druhého si vzali pár scén a zapomněli na akci. I když Seagal v Přepadení 2 byl místy hodně špatnej,i v těch nejhorších chvílích byl lepší než van Damme.A dál,teroristi bez charizmatu a všichni jako by vypadli z nějaký parodie ze 70. let. A pardon,udělat ze Slovenska takovouhle totalitní zemi,to se jen tak nevidí.Katastrofa ()

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Keď ja sa chcem dostať do Mníchova vlakom z Bratislavy tak musím 2 krát prestupovať, ale keď to chce prestárly Van Damme tak to ide hneď... celý film bol hovadina, vykreslenie Slovenska ako štátu kde počet armádnych príslušníkov voči civilistom 2:1... oficiálny text distribútora "kdesi na Východe Europy", aj keď slovo "Slovensko" tam padlo asi 35 000 krát, všetci cestujúci zo Slovenska do Mníchova sa medzi sebou bavia pre tieto krajiny tak charakteristickou angličtinou. Ešte ani údaj o pravých neštoviciach nebol správny, boli vyhubené v roku 1977 a nie v 1973. Ak aj prekusnem časť o Slovensku tak to bolo zlé - ožraný strojvodca sám riadi vlak? Bez druhého strojvodcu v kabíne? Ručná brzda s ktorou nepohnú 4 hentaké korby? Ďalej som skutočne nepochopil snahu o veľmi akčný strih, pretože som nestíhal chápať čo sa vlastne deje, kto s kým bojuje, proste nič... a tá snaha narvať tam tú motorku to bolo tak úbohé, nelogické... smutné fakt... jedna hviezda za hviezdu mojich detských čias Van Damma (nie že by v tomto filme predviedol niečo čo by za ňu stáli - iba z ľútosti). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Superlacna kopia Under Siege 2. Film tak mizerny, ze je to neskutocna sranda. Slovenski teroristi, nahanacka v Bratislave natocena v Rumunsku, velkolepe výbuchy TT modelov vlacikov a kopa dalsich neuveritelnych scen. Moje obrovske guilty pleasure. To proste musite vidiet. Edit: Vdaka redabingu s Pomejem som si to po rokoch znova pozrel a tentokrat mi to uz ani nepripadalo vtipne. Imbecilne vystavana zapletka skôr nastve ako pobavi. Vsetky akcne sceny su zostrihane tak zbesilo az su neprehladne podobne ako akcia vo filmoch sucasneho najhorsieho akcneho rezisera Megatona. Ako pokazena ceresnicka na torte tu otravuje svojimi hereckymi kreaciami aj neznesitelny mlady Van Damme. Takze tu jednu hviezdicku nakoniec nechavam vdaka slusnemu poctu akcnych scen. Sice su mizerne zostrihane, obcas maju triky uplne k smiechu, ale oproti sucasnym extremne podfinancovanym filmom Van Damma a spol. su stale relativne velkolepe. 1/10. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • V prvních scénách se má film odehrávat ve Vídni, ale záběr, ve kterém je titulkem uvedeno, že se jedná o Vídeň, je ve skutečnosti z italské Florencie. (rakovnik)
  • Počas divokej naháňačky, zhruba v 15. minúte filmu, si možno všimnúť, že vojenské autá majú na dverách slovenský štátny znak. (AxelWers)

Reklama

Reklama