Reklama

Reklama

Creep 2

Trailer

Obsahy(1)

Ambiciózna filmárka Sara (Desiree Akhavan) sa snaží uspieť so svojou videoshow, v ktorej stretáva rôzne osoby, ktoré pridali na internet zvláštne inzeráty. Pre poslednú epizódu si vyberie lákavý inzerát, ktorý jej zaručí zárobok tisíc dolárov za deň nakrúcania. Keď spozná Aarona (Mark Duplass), ktorý sa jej zdôverí, že je sériovým vrahom a zabil už 39 osôb, samozrejme mu neverí. Čím viac času ale s ním trávi, tým viac má pocit, že to nemusí byť len posledná epizóda jej seriálu, ale i jej života. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nechápem aký malo zmysel natočiť pokračovanie už tak nudnej jednotky, no a už vôbec nechápem seba, že som si to vôbec pustil. Na moju obhajobu, žiadostivo som túžil zistiť, či "Patrick Kack-Brice" prekročil svoj tieň pod-priemernosti, čo sa aj potvrdilo. Ďalším faktorom, ktorý hovorí v môj prospech, bola obrovská nuda, no a to niekedy stačí, aby človek siahol aj na takéto "nič" ... ()

Ikedar 

všechny recenze uživatele

To, čo u prvého dielu ako tak fungovalo sa u dvojky stráca v šialenom amaterizme. Človek má pocit, že naozaj sleduje video dvoch totálne nesympatických postáv v tom najviac negatívnom zmysle. A najhoršie je, že diváka všetky tie reči a ambície postáv ani nezaujímajú. Síce sa film volá Creep, a človek by na obranu všetkých negatív mohol argumentovať práve názvom filmu, a že celá chorá a neatraktívna podoba filmu, bol vlastne zámer, dvojka je na rozdiel od prvého dielu, tak divná až je nesympatická a to je u filmu vždy zle. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Reportážní psycho so(n)da do duše jednoho zvráceného maniaka. A jeho odhalený bimbas jako bonus. Dokumentaristka Sara je celkem frustrovaná z toho, že její dokumentární série o osamělých mužích je na internetu propadákem. Záhy odpoví na inzerát muži, který chce o sobě natočit dokument. Maník má odlehlou chatu v lesích, platí dobře a příštích 24 hodin Saře slíbí, že ji nezabije. Přizná se jí totiž, že je sériový vrah. Dívka z toho je určitým způsobem konsternovaná, jenže zavětří, že tenhle díl o reálném vrahovi by mohl zbořit internet. Za reportážní pecku se ale platí, mnohdy i životem. Film chce po divákovi jediné, a sice přistoupit na koncept, v němž se postavy nechovají úplně logicky a nemají velký pud sebezáchovy. Pokud to coby divák přijmete, dostane se vám dvou nevyzpytatelných postav. Je to film o dvou hercích. Nevyzpytatelný maniak chce svoji 40 oběť, možná svoji poslední, odvážná žena chce svoji úžasnou reportáž. Existuje první díl, hraje v něm stejný herec jako zde, nemá smysl se o něm rozepisovat, neviděl jsem jej. Hned dodávám, že Mark Duplassovi jsem jeho nevyzpytatelného šílence věřil, byl mrazivě přesvědčivý. A Desiree Akhavan není prvoplánově vystajlovaná kráska, v podstatě normální žena, která se nezalekne podivína uprostřed lesů a točí, i když nějaký vražedný předmět v zákoutí trpělivě vyhlíží místečko na jejím těle, kde by se zaskvěl. Do finále je to víceméně psycho(logická) hra, divák je v napětí, jak to podivné "partnerství" dopadne. Hodně neokoukaně, neotřele, celkem nevyzpytatelně a těkavě podaná hra na maniakální kočku a málo bázlivou myš. Závěrečná sekvence je nadbytečná, nezapadá do konceptu. Je jasné, že je to předzvěst třetího dějství. 7/10 ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Zastřelte mě, ale Mark Duplass mě tu neskutečně bral... :D Nechápejte mě špatně, je to magor po jakékoliv stránce, jinak by nezabil 39 lidí, ale ty jeho hry by bavily i mě. Má určitou dávku podivného humoru, při které jsem se ze srdce zasmála. Pardon? Já myslela, že to má být thriller a ne komedie? :D Což o to, ale on tu byl nehorázně sexy, zvláštní role, která se k němu neskutečně hodí. A já mám ráda zvláštní věci. A že miluji vousáče se zvráceným smyslem pro humor víme...Co z toho plyne? Že mi sympatizuje sériový vrah! :D To tu ještě nebylo... :D Pozor! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, kouzlo prvního filmu je naprosto pryč. Dvojka je totiž úplně zbytečná, jelikož nepředvede nic nového, ten mix komedie a zároveň něčeho strašně divného zde vůbec nefunguje (vlastně zůstává jen ten pokus o humor, a ne zrovna povedený) a to nadšení mi v tom taky chybělo. Spíš mi to přijde takové "komerční" - tváří se to jako bůhvíco, ale je to nic. Naprosto prázdné nic. A nezachránil to ani konec, který je trapnější a zbabělejší, než u jedničky. Vlastně to v sobě nemá jedinou divnou scénu, psychopat se chová spíš jako parodie na psychopata a ne skutečně psychopaticky jako v jedničce, Peachfuzz tam skoro nebyl, nic nového o tom psychopatovi jsme se taky nedozvěděli, holka byla asi taky magor když to s ním vydržela tak dlouho a všechny ty lekačky byly spíš trapné a hlavně nefunkční. Fakt, nepovedený a zbytečný film. Ani tu druhou hvězdičku mu dát nemůžu, když nemám za co. Lepší 1* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Většina scén je pouze improvizací. (MeanWhile)
  • Vyobrazeným hradem u kulečníkového stolu je německý hrad Neuschwanstein. (MeanWhile)

Reklama

Reklama