Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli si tahle záležitost může říkal movie, ale scary to rozhodně bylo. Bál jsem se, že toto martýrium uměle poslepovaného sledu vtipů, které jsou zřejmě tvořeny podle bestsellorvé příručky pro scénáristy "Jak správně a řachácky po americku parodovat", nikdy neskončí. Ale skončilo, v mém případě už po půl hodině. Naštěstí jsem se přeci jen párkrát (nevýrazně) zasmál, proto *. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zucker se dostal ke kormidlu, přizval si Charlieho Sheena a dokázal vrátit sérii alespoň částečně tam, kam původně patřila. Do vod snesitelné parodie, u které se dokážu od srdce zasmát. Původní směr bratrů Wyansových už je ale asi příliš zakořeněný, protože se občas vynoří stejný druh fekálie jako ve dvojce a to už nestačí zachránit ani krásná Anna Faris. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie 3" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je celá táto séria skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre ojebákovaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Wayansovic famílie vrazila štafetový kolík do řitního otvoru klasika osmdesátkových parodií a ani to tolik nebolelo. Spojení Kruhu, Znamení a 8. míle do nějakého konzistentního tvaru asi nikdo nečekal, takže se křepčí na houpačce povedených scén a humorové nouze. K tomu prvnímu bych zařadil Leslieho Nielsena u obrazu prezidenta Forda či „resuscitaci“ na pohřbu, kdy timing převážil primitivitu, k tomu druhému výstupy Kevči Harta a pokleslost spojenou s dobovými trendy. Jedna hvězda je na rozloučenou, protože vzhledem k současným společenským náladám se dá očekávat, že kvůli stereotypům v zobrazování afroamerické komunity Scary Movie 3 gone with the wind.. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 3 je prvním dílem z řady, který jsem s lehkým donucením uzřela, předchozí mě prostě nenalákaly. No a musím konstatovat, že jsem se bavila, i když chvílemi to byl trochu brutální humor. Možná je mé hodnocení příliš přemrštěné, možná je to tím, že jsem shlédla 90% všech filmů zde parodovaných (mimo 8 Mile, to bez hrůzy přiznávám, ale pochopila jsem - kupodivu). E.T. Jakson zůstane v mém top ten filmově bulvárních gagů ještě dlouho, stejně tak holčička, co je skoro vysvobozená z kletby, ale dělá si jen "prdel" a rapeři, co maj malý koule - no to prostě nemá chybu. Navíc jsem byla poučena, že v tom filmu "hraje" :-) řada skutečných hip-hoperů, což přidalo mému frenetickému smíchu ještě větší grády. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně, kdy Becca (Pamela Anderson) zavírá ledničku, je vedle ledničky rozmotaná role kuchyňských papírových utěrek. Poté, co lednici zavře, je role v původním stavu. (AngelusCZ)
  • Ve scéně přibližně v 17. minutě, která paroduje snímek 8. míle (2002), muž, který dvojici rapperů říká, že byli ubozí, má před sebou skleničku, která v dalším záběru není. (chleba24)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama