Reklama

Reklama

Andy Kaufman Plays Carnegie Hall

Obsahy(1)

Živé vystoupení Andyho Kaufmana v Carnegie Hall v New Yorku z dubna 1979. Kaufman předvádí své klasické skeče, známé už z předchozího pořadu Funhouse, jako imitace cizince či píseň o zvířatech a přidává další známé kousky jako třeba wrestling se ženou. Objeví se tradičně řada hostů a zazní spousta písní. (ČSFD)

Recenze (4)

rivah 

všechny recenze uživatele

režie Julian Goldberg....Andy uvádí řadu hostů a předvádí pár svých kousků. Doplněno písněmi.(Formanův Muž na měsíci je rozhodně lepší). ()

Reklama

melisos 

všechny recenze uživatele

Šíleně brilantní . Mě se asi nejvíc líbí momenty , kdy hraje Tony Clifton s kapelou . Ty fláky , které valí jsou super a ještě ty jeho pohyby k tomu s namyšleným výrazem . To co Andy Kaufman udělal je ve světě fenomén , který je asi pro mnohé problém docenit , protože lidé zkrátka nechápali humor , který dělal . Pro ty co tohoto komika mají rádi a trochu umí anglicky doporučuji shlédnout spolu s jeho výstupy v pořadu David Letterman show a snad taky se seriálu Taxi . ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Netradičné, nepredvídateľné, nie pre každého, no hravé, zábavné a aj v na prvý pohľad drsnejších gagoch v srdci vždy láskavé. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Vystoupení pokračovalo druhý den na lodi Staten Island Ferry, kam byl pozván každý, kdo měl zájem. (ČSFD)
  • Grant Bowman, kterého Kaufman objevil na Times Square v New Yorku zpívat píseň "Happy New Year", nechtěl za své vystoupení peníze, ale láhev portského. Při závěrečné děkovačce je pak vidět láhev v jeho kapse. (ČSFD)
  • Na konci Kaufman pozval celé obecenstvo na mléko a sušenky. K převozu objednal 20 autobusů. (ČSFD)

Reklama

Reklama