Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představitelka Řeznice Agnes se vydává na krvavou pouť, aby se pomstila za to, že nebyla přizvána k natáčení pokračování seriálu. Lee a další dvě ženy se mezitím vydávají hledat televizní štáb a padnou do rukou šílené rodiny Polkových... Uprostřed lesa stojí karavan, v němž členové filmového štábu Sidney, Frank a asistentka Alissa sledují záběry ze 75 kamer, které Sidney nechal instalovat v domě. Když Alissa náhle zmizí, oba muži ji jdou hledat, setkají se ale jen se zuřivou Agnes, představitelkou Řeznice, která je postupně všechny pobije … Audrey mezitím v domě zoufale hledá Roryho, na zdi ale najde jen krví napsané slovo „MURDER“. Matt tvrdí, že Rory je mrtvý … Audrey se snaží uchlácholit myšlenkou, že přece jen možná odjel do L.A., kde dostal lákavou nabídku práce. Dominic přichází za Shelby a svádí ji. Mladá žena odpovídá, že miluje jen svého muže, ten jí ale do očí řekne, že už ji nechce vidět. Dominic na kameru přiznává, že Sidney ho vybavil tak, aby mohl zjišťovat sledovanost pořadu a zajistit, aby se účinkující navzájem zničili. Shelby mezitím napadne Řeznice a uštědří jí ránu sekáčkem do ramene. Dominic ji omráčí, ale když se za chvíli podívá na místo, kam upadla, nikdo tam není. Všichni včetně Matta nyní ošetřují Shelby, jejíž rána silně krvácí. Ukazuje se, že štáb na volání neodpovídá a tak je rozhodnuto vydat se do lesa a kontaktovat Sidneyho.V tajné chodbě, kudy Audrey, Lee vyzbrojená revolverem a její představitelka Monet vycházejí z domu, náhle spatří ducha Roryho v úboru prvního majitele strašidelného domu. Lee na něj vystřelí a pak všechny tři prchají ven. V domě spolu hovoří Shelby s Mattem, který se přiznává, že jejich krátký pobyt zde mu zcela změnil život. Cítí se jako jiný člověk… (TV Prima)

(více)

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmé epizodě jsem udělil hvězdičku za jediný moment, který mě trochu pobavil- Mattyho smrt. Jinak bylo všechno špatně. K už tak roztřeseným záběrům jsem dostal upgrade, každá postava má navíc k dispozici svou vlastní kameru, takže předpokládám, že někteří diváci budou muset při sledování požít Kinedryl. Příběh jako takový nemá smysl hodnotit, logika zemřela ze všech nejdřív a zcela mimo záběr. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina sedmé epizody ještě ušla, ale dále? No předpovědi se nakonec potvrzují a kvalita seriálu zažívá obrovský pokles. Chování postav nelogické, komických scén přibylo a atmosféra je fuč. Začíná náhodné masakrování postav a nesmrtelnost některých. Tohle je silný úlet, pokud to půjde ve stejných kolejích, nevím jak tohle může skončit. Kde jsou nápady z první poloviny série, atmosféra nebo napětí? Kdo v tomhle má prsty netuším, ale takový pokles u seriálu jsem ještě nezažil. Tento díl do průměru ješte dostanu, ale zvolená cesta je špatná a následky v dalších dílech nevyhnutelné, ale rád bych se mýlil. Tvůrcům nejspíš definitivně jeblo jako všem postavám .. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrdinovia čelia skutočnej Roanoke nočnej more a rovnako tak aj fanúšikovia AHS...Nebyť svojskej angličtiny v podaní Mäsiarky a mamy Pookovej bolo by hodnotenie ešte nižšie. Spracovanie formou reality show seriálu vôbec nesvedčí a v momente keď Shelby natáčala no mobil odkaz pre priateľa som už iba čakal na to ako jej začne tiecť z nosa ako v jednej z častí Scary Movie, ktorá bola paródiou na Záhadu Blair Witch. Ten moment bohužiaľ neprišiel a tvorcovia druhú polovicu berú vážne. Žiaľ, asi iba oni a herečka, ktorá stvárnila Mäsiarku. Túto sériu bude problém dopozerať, avšak pravdepodobne to spravím čím skôr, nech to už mám za sebou. ()

Homer1912 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je o něco méně nudný než ten minulý, to však bohužel nemění nic na tom, že je o ničem. Vypadá to jako kdyby všichni herci ztratili scénář a snažili se jenom nějak vyplnit čas bez ohledu na to, jaká blbost z toho vzejde. Sakra, už vidim, jak to natáčení asi probíhalo: "To ten scénář nemá vůbec nikdo? Já už mam docela hlad. Rychle něco natočíme a pak zajdem do tý nový restaurace." "No jo, to mi připomíná, že mam s sebou sekáček na porcování svačiny, tak to bysme mohli využít, ne?" "Co ty máš vlastně k svačině?" "Smažený kuřecí stehno." "Tyjo, teď mě napadlo, že bysme tam mohli dát nějakej oheň, třeba pochodně nebo tak." "Super nápad, a taky bysme mohli někomu sežrat nohu." "Bezva, tak to rychle natočíme a padáme." ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roanoke mělo skončit bez jakéhokoliv vysvětlování po páté epizodě. Jednalo by se o dokonalý producentský twist, který by navíc celé sérii zachránil krk. Nestalo se, a tak nás nyní patrně čeká Murphyho pětidílná scénáristická agonie. Šestá epizoda sice z hororového hlediska nepřinesla vůbec nic, ale její existence byla tak trochu vynucená. Kdo by však čekal, že se Roanoke po "nečekaném" odhalení atmosfericky konečně vrátí do starých kolejí z úvodu série, šeredně by se mýlil. Sedmá epizoda v plné nahotě odhalila absenci jakékoliv vize. Dokumentární forma pokračuje v odlišné podobě přímo v centru dění a krvavý měsíc pak evidentně snížil inteligenci postav do té míry, že jejich chování i dialogy vzbuzují lehký povzdech. Dočkáme se i tuze otravné scénky, jako vystřižené z nepovedeného Blair Witch Project, kdy postavy kňučí a třesou kamerou jako o život. A nemůže chybět ani návštěva rodinky kanibalů. Jakožto hororový expert považuji tuto epizodu za bezduchou neatmosferickou patlaninu, která může být ráda za slabší dvě hvězdy. Opravdu se děsím dalších dílů. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama