Reklama

Reklama

Expedice Švédsko

(festivalový název)
  • Česko Expedition Sweden (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Jimmy je zkušený dobrodruh, Linus nikdy předtím nic podobného nepodnikl, tráví většinu času u počítače a Jason sice chodí pravidelně do přírody, ale bude poprvé na lyžích. Společně se chystají na lyžařský výlet po Kungsleden, 450 km dlouhý přechod přes švédské hory. (Mezinárodní festival outdoorových filmů)

Recenze (2)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Musel to být neuvěřitelný zážitek, nicméně do něčeho takového jít bez jakéhokoliv tréninku a zkušeností z přírody je neuvěřitelná magořina. Pokud budu řešit technickou stránku a strukturu samotného dokumentu, pak myslím není moc co vytknout. Smysl to dává, rozhodně to nepůsobí dojmem sestřihu domácího videa z dovolené. Naopak, outdoorový dokument na úrovni. 7/10 ()

magu 

všechny recenze uživatele

Dúfam, že Linus priniesol po návrate domov niekoľkonásobnú obetu všetkým známym Bohom, pretože vydať sa na 500 km cestu po snehu bez tréningu a predchádzajúcich skúsenosti je bláznovstvo najvyššieho stupňa, ktoré vykazuje štatisticky najvyššiu mieru úmrtnosti. A taký skúsený dobrodruh ako Jimmy by mu to vôbec nemal dovoliť. ()

Související novinky

Severský filmový podzim zahájí Muž jménem Ove

Severský filmový podzim zahájí Muž jménem Ove

03.11.2016

Severský filmový klub přináší tradiční přehlídku severské filmové kinematografie již po sedmé. Uvedeny budou filmové novinky, méně známe snímky staršího data výroby a na přání diváků i vybrané tituly… (více)

Reklama

Reklama