Reklama

Reklama

Aftermath

(seriál)
Trailer
Kanada, 2016, 10 h 26 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

James Tupper, Anne Heche, Taylor Hickson, Julia Sarah Stone, Mitchell Kummen, Jason Gray-Stanford, Sarah Dugdale, Sharon Taylor, Jason Deline (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Byl to den jako každý jiný. Nic nenasvědčovalo tomu, že zrovna dneska by se mělo stát něco neobvyklého. Až na to, že právě začal konec světa. Konec světa tak, jak jsme ho doposud znali. Přišla jedna biblická katastrofa za druhou. Nemoci, hladomor a mnoho dalšího. A do toho sledujeme osud jedné obyčejné rodiny, která se snaží prostě přežít a zůstat spolu. Ale je to za takových podmínek vůbec možné? (topr harley)

(více)

Recenze (17)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mám rád katastrofické filmy a tak jsem se zaradoval, když jsem uslyšel o seriálu. Bohužel, rodinka: chlapská máma a ufňukaný táta, mne vyloženě vytáčí. Od 6. dílu je to utrpení, čekám jen na poslední 13. díl :-( 30% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Apokalyptických či postapokalyptických projektů jsou mraky, ale filmů či seriálů, který se dotýkají té "pravé" apokalypsy podle svatého Jana, těch tu příliš mnoho nebylo. Vlastně si nevzpomenu na žádný. O to víc Aftermath lákal a o to větším byl zklamáním. Pilot byl ještě jakž takž koukatelný, ale pak to šlo od desíti k pěti. Ačkoliv herci nejsou úplně nesympatičtí, tak jejich postavy jsou mizerně napsané, děj je prakticky nulový a monstra, která by mohla alespoň částečně vyplnit scénáristickou prázdnotu, se potýkají s nedostatkem financí. Tedy když se občas ukážou, protože většina bubáků si vystačí s kontaktními čočkami. Tak snad někdy příště. 30% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tragická hovadina, neskutečná. To je ta k debilní, že by se to snad mělo stát ukázkovým učivem. Máma kápo, táta máma, zombie duchové, postapo, zmalovaný namakeupovaný holky bojující o život v lesích, filosofující děti, smartfouny s výdrží několik dní, zvraty jež přebije libovolná poloamatérská YouTube produkce. Fakt debilita. SyFy je ekvivalentem béčkových konin, ale tady muselo všem při schvalování projektu totálně hrábnout. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nebolo to tak, ako písal Livingdead, že by bol otec ufňukaný, chladnokrovne zabil - otrávil viac ľudí naraz, len neriešil všetko strelnými zbraňami. Čo však seriálu uškodilo, tak prelietavanie nad xy mytológiami. Fantastické bytosti kombinované s apokalypsou a to kombinované s mániou ála Crazies a to kombinované s Vanishing a to kombinované s lacnou telenovelou a vzťahmi a skokmi v deji (ktoré skúšali vysvetliť iným chovaním sa času, ale neúspúšne) a to kombinované so sci-fi a cestami v čase, jednoducho guláš ako sviňa. Škoda. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Prachbídně napsané postavy, obecně mizerný scénář a mizerné efekty nespraví ani vcelku slušné herecké výkony. Stejně se však z nějakého nepochopitelného důvodu chci koukat dál. Pokud nemáte nějakou zvláštní úchylku, tak se sledováním ale raději ani nezačínejte. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

pilot nijak zvlast nenadchnul, ale ani vyrazne nezklamal... bohuzel tu neni tu nic moc, co bychom uz nevideli nekde jinde jen jinak poslepovano... casting taky zadna hitparada, takze po trech dilech uvidime... pilot 39% /// po ctyrech dilech je to celkem desný... ja osobne podobnemu zanru spoustu odpustim ale tady je to spatny... matka byvala vojanda, ktera ty zbrane drzi jako prase kost, az to misty vypada dost smesne (navic Hechinu jsem nikdy nemusel, takze bych ji ty prerostle bryle co ma porad v ksichte nejradeji srazil kolejnici), fotr zase ve vsem vidi osud a biblickou zkazu... dcera uvízla u priserne nesnesitelnych panbickaru... no proste hruza... karavanem porazim plot z pletiva a karavan se rozbije... to me pobavilo... mno... vzhledem k slabemu vyberu s podobnou tematikou jeste par dilu vydrzim ale fakt to za moc nestoji... ///// EDIT: protrpel jsem 6-ty dil a tohle fakt nejde... vlastne nic tady nema logiku ani smer, jen se na sebe neustale nabaluji dalsi a dalsi nesmyslnosti a nelogicnosti, takovym zpusobem, ze pochybuju, ze se z toho da nejak rozumne vybruslit a uplne chybi nejaky, byt nepatrny naznak kam nebo jak by se to melo cele ubirat... dialogy jsou uplne zcestne... tohle je priserny serial... priserne natoceny... priserne napsany a s prisernymi herci... bohuzel... hodnoceni padlo na 16% a se serialem koncim... ///// EDIT: Preskocil jsem nekolik dilu a protoze jsem se nudil, podival jsem se na 13-tou finalovou epizodu... mno... myslim ze preskocenim nekolika epizod jsem o nic neprisel a finale je proste jako cely serial... hrozne... tak nejak vysvetlili vetsinu podivnosti i kdyz by se o tom dalo dlouze diskutovat jestli to dava alespon trochu smysl... potesila me pritomnost Louise Ferreiry ktery posledni dil dost ozivil, ale jinak to fakt nema moc smysl ani cenu... Jestli tohle dostane druhou serii tak se ti amici asi opravdu zblaznili... celkove hodnoceni 27% ()

Mufuck 

všechny recenze uživatele

Krom pár zajímavějších okamžiků velice, velice podprůměrný seriál. A ten finální díl byl snad nejhorší, co kdy nějaký seriál měl, protože závěr s výcucem do červí díry, která saje každé 2 metry jinak, to svět opravdu neviděl. Tato scéna musí vstoupit do ne zlaté, ale jinak a hodně nevábně zbarvené síně " slávy " světové seriálové produkce. Je to poprvé, co jsem vydržel až do útrpného konce něco tak špatného. Zřejmě z pouhé podivné zvědavosti, co se z toho vlastně vyklube. Nic. Hecheová byla chvílema nesnesitelná mužatka a.k.a. zabiják ( pro ty, co to taky protrpěli, hlavně hláška : " mami, už ne !!! " ). Děj spočíval většinu stopáže v neustálém, a mnohdy nesmyslně a hlavně zbytečně způsobeném, hledání toho či onakého člena rodiny, což bylo dáno prostě jednoduchým a slabým scénářem. V sestříhané verzi do TV filmu možná za dvě **, takhle natahované nic si nezaslouží skoro taky nic, max. tu *. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly, ale moc se na to nedá koukat. Vyloženě mě vytáčí ta vyžilá hnusná hubená lezba, co věčně nosí sluneční brejle i v noci. A korunu tomu nasadil ta létající gumová příšerka s koněm, no ty wogo - to je teda hustej hukot :( Sračka jako vyšitá! ()

Simo16 odpad!

všechny recenze uživatele

Ukoncene sledovanie po dvoch castiach, slabe, predvidatelne, bez rozumu, logiky, stale to iste, herci slabi.... ()

Mikis2 odpad!

všechny recenze uživatele

Po pilotu si říkám, ok slabý odvárek, ale je to sledovatelné. Po druhém díle jsem znechucený. Šílená sračka plná dementních asociálů a ještě do toho slátanina všech možných scifi/fantasy katastrofických filmů. -10/10 ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Áno, je to trošku pritiahnuté za vlasy, no toľko motívov a výjavov neponúka asi žiaden seriál a vlastne, kto vie ako koniec sveta bude vyzerať? Keď dáme bokom tie premotivované scény a štatisticky až fantastické prežívanie rodinky - má to niečo, čo núti diváka sledovať ďalšiu a ďalšiu epizódu... V úplnej pohode 70%. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Videl som štyri diely za sebou... Briana sa našla a tak končí pre mňa tento seriál. Ak by som vydržal aspoň ďalšie dva diely, obávam sa že hodnotenie skončí odpadom. Objavili sa tam rôzne potvory, všetko bolo pomotané, bez logiky... mal som pocit, že Brianu nechcú nájsť aby mali scenár do ďalšieho dielu. ()

Robur 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral slubne. No1,2,3,4,5,6... cast a stale sa to nerozbehlo. Rodinka ako vystrihnuta z comix casopisu. Cely svet je v srackach ale oni si bezstarostne putuju v karavane. Okolo sa ludia nakazia len sa na nich niekto skaredo pozre, ale oni si veselo pospevuju vo svojom karavane. Cista apokalypsa naokolo ale staci ze mamicka vytiahne kerku z armady povie tajne heslo a vsetko je OK. No nadhera... Naozaj je zaujimave kolko vydrzal ten smartfon bez nabijania. Ked si spomeniem ze mam 4000mAh baterku a nabijam 2x za den... No hold je to buducnost a tam budu mega vydrz baterky. No ale naspat k serialu. V jednej casti som cakal do poslednej chvile so zatajenym dychom ze pani reporterka zacne kricat GODZILLA. :-( Neprisla. Celkovo je serial nudny, postavy su stupidne a zasluzia si vsetky zomriet. A samozrejme ten karavan by tiez mal zhoriet... ()

Lockdown odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je poprvé, co mi došly slova. Jediné slovo co mě s touto věcí napadá je slovo peachovina, ale peachovina tak šílená, že 24hodinové zírání na fekální porno trpaslíků mi přijde zajímavější a hlavně stravitelnější. 0% !! ()

Gharr 

všechny recenze uživatele

Kde seriály o vidlácích připravujících se na apokalypsu všemi úsměvnými způsoby končí, tam začíná seriál Aftermath. ()

dr.who odpad!

všechny recenze uživatele

Jezisi kriste...... V skratke: priserne postavy, mozno priserne je slabe slovo, ale neviem to vyjadrit lepsie. Dej je apokalypsa sama o sebe, tak neskutocne neucelenu hovadinu som fakt davno nevidel. Nedavno som nieco podobne tvrdil o filme Suicide Squad, ale toto prekonava uplne vsetko. Je to ako C-eckovy apokalypticky film ktory vytvorila partia chalanov konciacich zakladnu skolu, ktori dostali na vianoce multimedialny notebook a skusaju co to da. Nema to ziadnu ucelenu dynamiku, je to ako nejaky zle pochopeny gulas, ktory vlastne ani nie je polievka. Nechapes? PRESNE TAK :D ()

Reklama

Reklama