Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael koupil své ženě Daně nové auto, ale místo vděku sklidil bouři. Na kloub této záhadě se rozhodne přijít po boku svých přátel v nedalekém striptýzovém baru. A to je další chyba. Manželka je mu totiž na stopě, a to, co uvidí, jí rozhodně nezvedne náladu. Zdá se, že tu máme menší krizi. Že by muži byli opravdu z Marsu a ženy z Venuše? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Nesympatické ženské osazenstvo, zabývající se pseudointelektuálními rozbory duševních pochodů svých protějšků, versus nesympatické mužské osazenstvo, ustrašeně argumentující proti podezření z nekalých záměrů. Jako bonus se zde ještě vyskytuje opilá nymfomanka a blázen, který nosí místo trenýrek bederní roušku. Nic k smíchu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

no to teda sorry,ale tohle je víc než přesný!perfektní ústřední dvojice reiser-mantegna,rozjížděj skvěle ujetou komedii o věčném boji,muže proti ženě.muži jsou zde neotesaný samci,bez špetky iniciativy ale s velikou porcí hrdosti a pocitu nadřazenosti,no a ženy zase ukřivděný slepice,s pocitem že jsou nedoceněné a začnou se nesmyslně vzpouzet s plnou hubou feministických keců.no a není to tahle v 80% i ve skutečnosti???je.-) ()

Reklama

MeaCulpa 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu jsem se dostal absolutní náhodou a dokonale se mě trefil do nálady. Televizní hvězdy nižší svítivosti rozehrály zajímavou psychologickou partii plnou životních pravd, která mě na 88 minut přikovala k televizi. Nejsem příznivcem dabingu, ale tady byl vynikající. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Chazz Palminteri dokáže překvapit. On nejen že je výborný herec (skvělé výkony např. ve filmech "Nejvyšší boss" nebo "Příběh z Bronxu"), on je to i vynikající režisér a v tomto kvalitním filmu se zajímavým a dobrým scénářem a nadprůměrnými výkony Joea Mantegny a Paula Reisera to jen dokazuje. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama