Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mladíci se pustí do záchrany obyčejného fast-foodu, kde jsou na brigádě. Zákazníky jim totiž přetahuje obří burgerový řetězec, který si otevře pobočku hned naproti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

MMR 

všechny recenze uživatele

Vítejte v Good Burgeru! Tak na toto se nedá zapomenout. Sice je zde nízké hodnocení, ale já této ujetině nedokážu ubrat ani půl hvězdičky. ()

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

43%? To snaď nemyslíte vážne. Pri tomto filme sú aj všetky ostatné zlé filmy dobrými. Neuveritelná "fatShitGrcanica" mc big exkrement splodený hot demenciou. Prvý film ktorému patrí čistých 0%. (Neodporúčam ani pre deti pretože vychovávať ich filmom v ktorom vládne demencia a dalsie psychické poruchy s burgermi v nich vyvolá zlý príklad nemyslenia a "debilnenia") ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Neškodný detský film, ktorý sa výborne hodí na skoré víkendové ráno. Vtedy si iste nájde svojich divákov. Malé deti sa pri tom budú určite dobre zabávať. Jednoduchý príbeh o dvoch kamarátoch, čo pracujú v reštaurácii s rýchlym občerstvením "Good Burgers". Vďaka tomu, že jeden z nich dokáže pripraviť výbornú špeciálnu omáčku sa im podarí zachrániť ich podnik od krachu a dokonca vyštípu z podnikania dravú, konkurečnú spoločnosť Mondo Burger, ktorá sa neváha uchýliť ani ku nekalým praktikám. Malú úlohu si v tejto komédii strihla aj legenda NBA Shaquille O´Neal a tiež aj bývalá sexihviezda z "Pobrežnej hliadky" Carmen Electra. ** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Postava Otise (Abe Vigoda) je terčem několika vtipů na svůj pokročilý věk. V jednu chvíli odpoví, že už zemřel před několika lety. Věta je odkazem na novinový článek z časopisu People, kde byl Abe Vigoda nesprávně označen za mrtvého. (Wishkah)

Reklama

Reklama