Reklama

Reklama

Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance

(TV film)
  • Velká Británie The Inspector Lynley Mysteries: Missing Joseph (více)

Obsahy(1)

Zelenina je zdravá. Ovšem jak která. Pastinák například může být velmi chutnou přísadou do nejrůznějších zeleninových jídel. Má jen jednu drobnou chybičku. Že se náramně podobá rostlince, zvané rozpuk jízlivý. A ten, jak lze jistě odvodit již z jeho jména, by asi žádná rozumná hospodyňka neměla do hrnce hodit. Pravda, existují nezaměnitelné znaky, odlišující jednu tuhle rostlinu od druhé, a zkušená kuchařka - natož pak bylinkářka! - by je tedy neměla zaměnit. Jenomže i mistr tesař se někdy utne. A na Lynleym a Haversové teď je rozpoznat, zdali se tentokrát mistr uťal, nebo jestli to všechno bylo jinak... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Asi nejzajímavější případ první série, kde nejde ani tak o bylinky a zeleninu, jako spíš o mateřství. Jinak je to pořád tradiční, ničím nevyčnívající detektivní standard se skvělou atmosférou a suprovou vyšetřovací dvojicí. 75%. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Ne tak poutavé jako "Midsomer", ale věčné rozepře mezi inspektorem a seržantkou mají něco do sebe. Chválím dabing Vladimíra Dlouhého. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama