Reklama

Reklama

Katharine Hepburn: All About Me

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Legendárna hviezda strieborného plátna Katharine Hepburn spomína v tomto 70 minútovom dokumente na svoj život a kariéru. Fanúšikovia sa dočkajú archívnych rodinných záberov, či exkluzívnych nezverejnených informácií. (Almásy)

Recenze (5)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Odzbrojující mix sebevědomé upřímnosti (či upřímného sebevědomí), který pramení už z faktu, že se dokument o sobě rozhodla odvyprávět sama Katharine Hepburn. "Vždycky jsem se ráda předváděla, velmi ráda", "Intelektuál z Tebe nebude, tak u všech čertů, buď třeba herečkou." Provází nás jejím životem a hereckou kariérou od prvních kamerových zkoušek, známými i méně známými filmy, výhrami i prohrami, až do jeho konce "Oskaři jsou príma, ale při praní prádla vám moc nepomohou." Dokument je spolu s "The Men Who Made the Movies: George Cukor" součástí bonusového disku k "Příběhu z Filadelfie". ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Katharine Hepburn "NASLOUCHALA PÍSNI ŽIVOTA" opravdu přesvědčivě, klobouk dolů jak před ní, tak i před režisérem tohoto zdařilého dokumentu. Silný zážitek. ()

nemorino 

všechny recenze uživatele

Perfektný dokument o jednej z najlepších herečiek vôbec, ktorá si svoj životný príbeh porozprávala sama. A je to dobre, než by to mal opisovať niekto iný a postaviť život na dohadoch. Bola to naozaj energická a silná žena! Vždy to bude môj ženský idol No.1! ()

Almásy 

všechny recenze uživatele

dojemny dokument vynimocnej herecky. osobity humor, smrnc a spomienky. ja tu zensku milujem.. aj ked som s nou videl len jeden film. ()

Reklama

Reklama