Reklama

Reklama

Lazy Eye

Trailer

Obsahy(1)

Deanovi (Lucas Near-Verbrugghe) se z ničeho nic ozve jeho bývalý přítel Alex (Aaron Costa Ganis). Je to už patnáct let, co Alex po společně stráveném letě zmizel bez rozloučení. Ani po tak dlouhé době Dean nepřestal na Alexe myslet, rozhodl se tedy pozvat ho do svého víkendového domu v Joshua Tree. Od počátku je jasné, že vášeň rozhodně nevyprchala a možná by mohli navázat tam, kde kdysi přestali. (bllm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

zolo 

všechny recenze uživatele

Já tyto konverzačky můžu, ale chápu, že pro některé to nebude to pravé ořechové. Tento typ filmů jsou pro ty, kteří už nějakou tu životní zkušenost mají a dokážou ve vyřčeném a hlavně v tom nevyřčeném číst to, co se nedá zprostředkovat bez odžitého. Jak mnoho zásadního se děje ve vztahu ve chvílích, kdy se zdánlivě neděje nic, jistě vědí ti, kteří nějaký delší pátek ve vztahu byli. V tomto filmu to je: vzpomínka, chuť, je to tam, není to tam, co kdyby, možná, proč tenkrát,..., aby nakonec člověk došel k poznání, že vše je, jak má být, a přes to, že se vzpomínky na malou chvíli oživit dají, přítomný okamžik by zastřít neměly. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Keby som bol gay, dám o jednu hviezdičku najviac. Alebo nie; stačilo by, aby tam boli nejaké sarkastické vtipné hlášky... ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Lazy Eye je vskutku komorním způsobem pojatá konverzačka, jež podle mě mohla jít trochu více do hloubky, protože jsem ve filmu postrádal jakoukoli silnější a údernější scénu. Líbilo se mi, že byla současná příběhová linie proložena střípky z minulosti, které účelně dovysvětlovaly děj. Námět rozhodně nebyl špatný, ale zpracování mi přišlo prostě ploché - oceňuji však vyústění. P.S. "Sebevražedné" myši se jen tak ve filmu nevidí! ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela se mi to líbilo. Jednoduchej příběh, v podstatě o dvou postavách a úplně to stačí. Až na představitele Deana a trochu i jeho postavu. Být v týhle roli podstatně lepší a taky o něco sympatičtější herec byl by celkovej dojem působivější, a kdyby byla i postava Deana o něco líp napsaná a nechovala se občas tak pitomě, dosáhlo by to i na 5. ()

Reklama

Reklama