Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šternberská zpěvačka Michaela Grohmanová, několikaletí členové produkční skupiny Michal Václavek a Václav Steiger a režisér Jiří Slečka. To jsou tvůrci filmu Na život!, který dorazil do kin na konci roku 2015. Tento rok však přicházejí s něčím novým. Zabalí si vše potřebné a vyrážejí natáčet road-trip dokument na nejstrašidelnější místa České republiky. Jde o Stránskou skálu v Brně, jihlavské podzemí, hrad Housku, bohnický hřbitov bláznů a statek Pohádku na Šumavě. Na jejich cestě se snaží zjistit, jestli jsou místa opravdu tak strašidelná, jak se zdá, a jestli se na nich opravdu něco děje. Potkají se také s lidmi, kteří jsou s místy v každodenním kontaktu. Cestou také zažívají spoustu nevšedních zážitků. (George Vision)

(více)

Recenze (2)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Proč? Nebo spíš za co?! Taky občas někam lezu, ale vím kam a co tam chci dělat. Amatérské dokumenty mi nevadí, samoúčelné ano. ()

Oisean 

všechny recenze uživatele

Tři body dávám za hřbitov bláznů,díky panu správci,který tam líčil zajímavé informace. Ostatní raději nebudu ani komentovat. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Film měl původně obsahovat i část, kdy tvůrci přespí v Jihlavském podzemí. Z této skutečnosti však nakonec sešlo. (mr.free)
  • Během cesty na statek Pohádka obdrželi tvůrci nezávisle na sobě telefonáty od přátel a rodiny, kteří měli obavy z natáčení na tomto místě. (mr.free)

Reklama

Reklama