Reklama

Reklama

Na chalupě

(pořad)
  • Slovensko Na chalupe
Publicistický
Slovensko, 2016, 40 min

Obsahy(1)

V relaci Na chalupě diváci pravidelně dostávají hutnou dávku rad, užitečných tipů a triků. Součástí magazínu je pokaždé návštěva u mediálně známého “chalupníka”, který diváky provede po své chalupě,a nakonec chalupářům nabídne pár praktických rad, které se jemu samotnému už osvědčily. Odborníci chalupářům poradí, jak si mohou zkrášlit svoji chaloupku. Aktuální host pořadu také vaří. Suroviny, stejně jako samotný recept, obvykle pocházejí z regionu, ve kterém má slavný host svoji chalupu. Pořadem, který se v zemi svého původu může pyšnit množstvím diváků a fanoušků, provází moderátorka a kovaná chalupářka Katarína Jesenská. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (12)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Celebrity chodia po chalupák (Tá ceckatá rozhodne nevyzerá, že by chalupy obdivovala) a nejaký random ľudia si predstavujú svoje chaty. Nechápem dôvod vysielania niečoho takéhoto. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vyraziť si občas na chalupu niekde za mesto a oddýchnuť si tam alebo si poriadne zamakať je fajn. Preto nemám nič proti televíznym reláciam, ktoré sa venujú tejto tématike. No projekt slovenskej súkromnej televízie JOJ, ktorý vysielajú pod názvom "Na chalupe" ma poriadne vytáča. Hlavným dôvodom je stará, načančaná vydra Kata Jesenská, ktorá to príšerne vtieravým spôsobom moderuje. Vôbec sa tam nehodí. Pre boha to kde vyhrabali takú nemožnú fuchtlu? * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Právě že ta „buchta“ je tam skoro to jediné, na co se dá dívat. Kdyby to dala dohromady s mentálem Láďou Hruškou, vznikl by možná nejlepší pořad pro obě republiky, ze které by si většina sedla na prdel…Ne teď vážně, na venkově je super, zvlášť když máte super sousedy, nějakou tu gořalečku ve sklípku a hlavně nemáte za prdelí kameru…Viděl jsem to jen párkrát, ale nějaká ta vychytávka jak si vylepšit chalupu by se tu i našla, bohužel spíš je to často o tom, jakou chalupu mají pracháči… ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Silikonem a botoxem nabouchaná moderátorka se do tohoto pořadu skutečně nehodí. Chtělo by to nějakou šikovnou hospodyňku, klidně starší a bez strašidelného make upu. Vlasy si aspoň při vaření může sepnout nebo svázat, vždyť ty její odbarvené kadeře skončí všechny v polívce nebo v guláši. Sotva přes ně vidí do hrnce. Nicméně prostředí, ve kterém se natáčí, příběhy hostitelů chalupářů a jejich vychytávky i recepty se mi líbí. Takže hodnotím jako průměr. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama