Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

The only one above the sheriff is the bandits. For most of the story. Dont tell anyone more than they need to know. Dont tell anybody shit about your personal life. You want to talk? Talk about the weather. Keep all your conversations to a minimum. Stay paranoid and keep it moving. Thanks, it was a birthday gift from my father. We are not in Europe. What is his style? She had to be mentally defective to be sleeping with you. Or hiding a secret. Tak todle bylo slabší. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je to pohodové, místy i docela vtipné, ale jako celek trochu nevýrazné. Hlavní hrdina, divnej ňouma, co sbalí sexbombu v podobě Alexandry Daddario, tomu se dá uvěřit jen těžko, stejně tak jeho "kariérní" úspěchy. Dějově je to klasické klišé, prostředí ulic NYC ovšem jen tak neomrzí. Jako nenáročná oddechovka to účel plní dobře. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Filmová jednohubka. Vše funguje tak napůl. Romantika, komedie, drama i vyprávění. Josh Brener je sympatický, tak akorát abyste s ním prožili celý příběh. Ale zdaleka ne natolik, abyste mu fandili. Kate v podání Alexandry Daddario ho sbalí v prvních pěti minutách a on se prakticky bude snažit následující minuty jí odradit. Hm, asi každý z nás se ocitl v situaci, kdy nevěděl kudy kam se svým životem. Pro hlavní postavu to je situace, kdy ho vyhodí z práce. Prodávat trávu? Jo, proč ne. Jak už jsem psal, komediálních prvků tu moc není a romantických taky ne. Zkrátka jen teenegerovský dramaťák o protloukání se životem. Finále je ovšem povedené. Film mě bavil tak akorát, abych ho dokoukal. Z velké části ovšem kvůli koukání do modrých očí Alexandry Daddario. A přemýšlení, co vše bych udělal kvůli koukání do těch průzračných očí, kdyby mě taky sbalila na mejdanu během prvních pěti minut. (50 %) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kterak nepůvabný brejloun, na kterého je potřeba si zvyknout, přišel k dívce svých snů. A jen tak mimoděk za úplatu rozdal po NY bezpočet gramů hulení. Pro nezasvěcené se film může jevit jako romantická komedie, ovšem jde jen o okrajové zavadění o zasněné pohledy nově utvořeného páru, takže z podstatné části očekávejte, že neduživý David ztratí zkraje jeho příběhu práci a začne dýlovat trávu. Námět má neotřelé znaky, nicméně scénáři absentuje jakákoliv hloubka a ani se příliš nestará o vývoj postav, tudíž film ze slibného námětu vytěží převelice málo. A celý film je málo zajímavý. Davidovi kšefty kvetou a klientela narůstá, ovšem film se jen minimálně obtěžuje nabídnout, s jakými typy zákazníků má náš hrdina tu čest. Alexandra Daddario je nádherná holka a téměř není jasné, co vidí na Joshi Brenerovi. Nastěhuje se k němu, patrně s ním i souloží, podle jedné scény, v níž pár leží polonahý vedle sebe, ovšem nijak zásadně k divákovi jejich láska nepronikne a je mu lhostejné, zda pár posečká spolu do konce, nebo si Daddario najde k sobě adekvátně pasujícího nabíječe. Už vůbec není film komedií. Nevyskytuje se zde nic vtipného a humorného. Aranžmá filmu je hodně slabé i na drama. Mladík po většinu času jezdí na smluvená "obchodní" místa bicyklem, přičemž se mu vůbec nic nestane, jen postupně bohatne a mohl by uvažovat i o komfortnějším a luxusnějším životním stylu, k mému překvapení je vrcholem jeho snažení koupě nového kola. V závěru je mu namláceno. Psychologické prvky nejsou tolik silné, jak bylo zamýšleno, a přemítání ústředního hrdiny rychle vyšumí. Zajímavým aspektem filmu je to, že vychází ze skutečných událostí. A David Shapiro, který je prožil, sepsal k filmu scénář. Ten byl předán málo známému režisérovi Rory Rooneymu, který nemá na kontě velké filmové příležitosti, což je režijně znát. Celkově se film kolébá na průměru, ovšem příznivci sličné Alexandry můžou vzít zavděk, že tenhle film je příležitostí k postupné kompletaci její filmografie, což je i můj případ. 6/10 ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Objevila jsem mladší vydání Woodyho a byla jsem spokojená. Jako jednohubka ke kafíčku je to prima příběh. A ještě mu ta kulišárna pravdu docela šlapala a vydělávala dolárky. A na to, že je to podle skutečnosti, je to celkem dobře zpracované. Joshi Brennere jsi sympaťák a docela by mě zajímalo, kde jsi nakonec uvíznul? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama