Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nejhorší komiksová adaptace, kterou jsem měl tu čest vidět. Halle Berry tu sice vypadá dobře, ale hraje naprosto příšerně. Po vizuální stránce mě to také vůbec nechytlo. Tím nejhorším na celém filmu je ale Sharon Stone a hlavně pak ta duelová bitka mezi ní a Halle. U toho jsem se smíchy popadal za břicho. Opravdu mega shit. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Některé Pitofovy režijí nápady mají něco do sebe, ovšem i jako comixový příběh to vypadá značně divně. To s těma kočkama. Je to celé takové mdlé a hlavně - Halle Berry není z těch, která by na sebe dokázala strhnout pozornost a táhnout celý příběh o mstcí se ženě, které se změnil život. Teď mluvím tedy hlavně o schopnostech hereckých. Obleček se mi líbil. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Nic nemůže být tak hrozné, jak se říká. Až na Catwoman. Už jen ta zápletka. Krém proti vráskám co z vás udělá zombie? To by se hodilo možná tak do parodie na Bonda. Dále je tu nezajímavá Halle Berry, Sharon taky nepředvádí zrovna nic moc oslnivýho, akční scény nestojí za nic. Druhá hlavní role - sexy obleček - se snaží bejt tak moc sexy, že v tom jediným naprosto selhává. (Vzpomínáte na Michelle? Jak ta byla sexy! A nepotřebovala v každý scéně vrtět zadkem a bejt zabíraná kamerou zleva, zprava, zeshora, zespoda a zevnitř zároveň). A souboj dvou bab, mládí a stáří, kvůli krému proti vráskám...opravdu to někoho tak moc zajímá, aby u toho zabil 110 minut v křesle u televize? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kočičí ženy se nedají zkrotit společenským řádem." Dokud byla Patience ušlápnutá, srandyvzdorná a živá, tak mě to moc nebavilo. Po změně stylu oblékání, jídelníčku a vypínání muziky sousedům mě to docela bavit začalo. Nebo si to možná jenom pletu s tím, že se najednou bylo na co dívat. A já jsem byl pro holky v kůži vždycky snadná kořist. A to ani nemusely svůdně říkat: Mňau. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Typ herečky,jenž já bytostně nesnáším,podělaná píča co neumí hrát ani trochu,když dostane oscara,tak za roli co by jí dostal v tom daném filmu každej.Stejná jako Sharon Stone,krávy co si hereckou kariéru vymrdali a sou tam kde sou,protože se nebály ukazovat kozy a pindu.Jo a ten film je taky děsnej :D ()

Galerie (85)

Zajímavosti (38)

  • Během scény v restauraci Halle Berry (Patience) ve skutečnosti sushi nepozřela, místo toho jedla kousky ovoce, které bylo vytvarováno do podoby syrové ryby. (fiLLthe3DD)
  • Film Vrána spojuje s Catwoman kromě podobnosti hlavního motivu i monolog, který až na drobné změny (slovo vrána je nahrazené kočkou) pochází z tohoto snímku. (imro)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama