Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (345)

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* vysokým hodnocením jsem byl nalákán na tento streamový seriál a i když obsahově jde o tupou až občas přisprostlou srandu a zesměšňování dění kolem současného fotbalu, tak jsem se docela bavil až se za to trošku stydím. Jeho plusem jsou krátké epizodky, takže celý seriál máte do 80minut zkouknutý. Kvalitou je však nevyrovnaný, ale své diváky si evidentně najde a věřím, že s určitým nadhledem může potěšit i filmové fajnšmekry, kteří si k němu můžou odběhnout a odpočinout po sledování kvalitní dramatické produkce ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Figu 

všechny recenze uživatele

5 let uběhlo od zrození Vyšehradu a "hvězdy" Laviho a stejně i skrz tenhle krásnej příklad toho, jak by to být nemělo a jak solidně v prvotním rozkvětu projebat kariéru, se stále dodneška najdou rádoby fotbalisti, kteří svůj supr talent totálně protopí v chlastu, kurvách, fetu, kérkách a reklamách!... Hm, to Lavi zřejmě málo tlačil na pilu. Proto doufám, že letošní večerní Fylm Vyšehrad už mnohým talentovaným fotbalovým nadějím otevře oči a nenechá je spadnout na tu druhou stranu s názvem "ostuda a promrdanej potenciál"! Štáfek je dobrej borec, kterej umí a jde geniálně s dobou filmu! 90% ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

První tři díly jsou zlato. Pak to ještě ujde, ale po odchodu Prachaře (který si tak stačil zachovat důstojnost) se tvůrcům podaří doslova husarský kousek, a to, že všechny ty skvěle načrtnuté postavy během dvou dílů totálně znemožní (ponížený trenér, z Laviho udělají ještě většího dementa, než byste čekali) a kouzlo je pryč. Tam, kde to kdysi báječně oscilovalo na hraně, to jde v šestém a v sedmém díle totálně přes čáru. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

V žánrech trestuhodně absentuje životopisný aneb zdravíme (nejen) Fenina s Limbou! Každopádně krátký skečový formát stavící na hláškách tomu sedne. Naopak občasná snaha o jakýsi vypointovaný dějový oblouk v rámci epizod již příliš ne. Otázkou je, zda zároveň nejde o formát, který se brzy přejí (což se také po odchodu Prachaře stalo). Snad ne a jakkoli to kvůli různým majitelům práv asi stěží kdy klapne, tak nějaký přátelák s rovněž Kolečkovým Okresním přeborem se přímo nabízí. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Poučení číslo 1) úspěch a slávu je těžké unést. Poučení číslo 2) nikdy nehodnoť seriál než skončí. Vyšehrad měl impozantní nástup, ale velice rychle mu došel dech. A to měl scénář tu výhodu, že většina nejvtipnějších scének se dala obšelhnout z novin. Ani zkracování dílů nepomohlo. Pozdější epizody se nepěkně táhnou a humoru v nich moc není. Na slabším průměru seriál drží jen živelně hrající Jakub Štáfek a chytlavá znělka. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Původně byl scénář psán pro Bohemku. Lavického (Jakub Štáfek) měli vyhodit ze Sparty a on měl přestoupit do Bohemky, kdy majitele klubu měl hrát Ivan Trojan. (MessiM)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama