Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok 1979 byl rokem, kdy se podle prastarých znamení zrodila dívka vyvolená pro Satanův návrat k moci. Dostala jméno Kristýna a doktor Abel ji hned po narození satanským rituálem zasvětil temnému pánovi. Papežovi poradci doporučí novorozeně zabít, papež však odmítne a pověří kněze Tomáše Akvinského, aby dítě našel a chránil před Satanem a jeho přisluhovači. O dvacet let později, přesně 28. prosince roku 1999, se v New Yorku po nevysvětlitelné havárii kanalizace objeví podivný neviditelný úkaz, který se vtělí do bohatého obchodníka. Je to Satan, který se musí spojit s Kristýnou a před počátkem nového roku s ní zplodit dítě, nového Antikrista. Nečekaný problém, na který přitom narazí, je bývalý policista Jericho Cane, který je se svým přítelem Bobbym součástí ochranky obchodníka, do kterého se Satan vtělil. Když se Tomáš Akvinský pokusí obchodníka zastřelit, pustí se Jericho do pátrání, aby našel vysvětlení podivných událostí, které pokus o atentát provázely. (TV Nova)

(více)

Diskuze

noelcoward73

noelcoward73 (hodnocení, recenze)

Výborný film, nechybělo mnoho do plného hodnocení. Nechápu zdejší lehce nadprůměrné hodnocení, je to strašně podhodnocené.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Ked som to videl tak sa mi to nepacilo ale cim viac krat to pozeram tym viac sa mi to paci. Je to dobry film.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

je fkt že lepší hodocená by si tom možná aj zaslužilo ale že by až tolik to asi ne ....

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

niekoľko periel: ..."uvolňujou mně, chceš?" (prášky)....."O, ne, dík...piju!"
namieša si hnusný "vysokoenergetický" drink, napije sa, ponukné parťákovi....a on: "Ne, už sem zvracel".
Becket51...čo akčné béčko???..si snád na práškoch? Béčko s Arniem a Byrnem? To nemyslíš vážne, ty asi nepoznáš ozajstné béčkové filmy. Mne sa film velmi páčil, humor v ňom tiež (i ked humor k hororu nejde, ja viem). A naopak Byrne mi úlohe "temného anjela" nesedel, nevravím, že to je zlý herec, práve naopak, ale na zápornú rolu sa nehodí, je "bohužiaľ" sympaťák, a k tomu aj starý. Vedel by som si predstaviť lepšie alternatívy k nemu.Moje hodnotenie:85%

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Image tam Arnie nemal zly. Ale uloha cloveka z masa a kosti mu az tak nepristane:)

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Toš zajimavy film Schwarzenegger byl taky policajt mě přišel jak dyby byl na drogách ..... z křesťanského hlediska je to naprostá hovadina, ale jinak celkem dobré pokoukání ...

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Pre mňa trošku skalamanie, pretože tento štýl Arniemu moc nesedí - brada a účes ala homeless, a dej tiež trochu pritiahnutý za vlasy. Ale ako jeho správny fanda, som si pozrel až do konca :-)

emdvojka

emdvojka (hodnocení, recenze)

ja sa len čudujem, že tvorcov filmu nepochovali za túto kresťanskú magorinu zaživa pod zem, inak je to pozerateľne aj keď je arnie už starý chlap

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Kukám - režisér : Peter Hyams Kukám - hlavný hrdina : Arnie ! :-))))) No, žeby bol fakt diablobijca ? Neverrrriiimmm... :-) Čo vy na Gabriela Byrna a jeho výkon v tomto... čude ?

Masscream

Masscream (hodnocení, recenze)

Další horror se satanskou tématikou, musim uznat že se povedl. Je v něm spousta okultismu, jaxe na tuto tématiku sluší a je v něm i spousta akce, jaxe zase na každej americkej thriller sluší. Jasný že to nejní realný od začátku až do konce, ale kdybysme neotevřeli při filmech brány fantasie, kolik bysme jich viděli jako propadáků? To by se sem ani nevešlo :D.

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Reklama

Reklama