Reklama

Reklama

Madonna Live: The Virgin Tour

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 1985, 50 min

Obsahy(1)

Turné proslulo zejména svatebními šaty k hitu Like a Virgin nebo falešnými "Madonna stodolarovkami", které rozhazovala v písni Material Girl mezi publikum. Madonna pózuje ve svém nejvíc typickém "oblečení", které doplňuje křížky, náramky, čelenkami i líčením 80. a 90. let. Stejně jako její fanoušci, kteří přišli na show stylově oblečení jako z klipu Lucky Star. V některých částech show se Madonna předvedla natolik svádivě, že byly vystřihnuty z oficiálního záznamu koncertu. V New Yorku se prodalo 19 000 lístků za 35 minut. (Lasombra)

(více)

Recenze (6)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Úžásná show pětadvacetileté Madonny, která strhuje svým sexepílem, živelností, energií a vůbec celou svou osůbkou. Zároveň slyšíme jedny z jejich největších hitů a dočkáme se i bonusu v podobě úryvku z Jacksonova hitu Billy Jean, kterou zpívá božská Madonna. Madonna má rovněž smysl pro humor, když vypráví, že ji nezajímají peníze a rozhazuje mezi fanoušky dolary. Čtvrtstoletí stará záležitost a Madonna tu je stále s námi, v kvalitativně minimálně stejné formě. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Prostá děva z lidu, pro kterou peníze nikdy nebyly hnacím motorem, tedy Madonna, předvedla na svou dobu poměrně odvážně blýskavou show, ke které ještě nepotřebovala stovku kamiónů techniky, armádu plastických chirurgů ani párek vrtulníků. Stačila trocha extravagance, nějaké to hopsání, několik převlékacích chvilek, živá kapela, vcelku příjemně poslouchatelný repertoár a ono se s tím dalo strávit celkem podařený večer. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dnes už v podstatě legendární turné Madonny, které ji otevřelo dveře hudebního světa ještě více dokořán. Škoda, že jsem tehdy nebyl přítomen. ()

veronica 01 

všechny recenze uživatele

Roztomile neohrabaná a začínající Madonna na svém prvním tour. Jen škoda Borderline a Burning up, které na záznamu chybí, i když na tour byly. Na druhou stranu Gambler je tam tak trochu navíc. Jde z toho čirá radost a to mě nutí se na to koukat znovu a znovu. ()

Lasombra 

všechny recenze uživatele

Jde vidět, že Madonna nasazuje vysokou laťku už na prvním velkém Tour. Nápady, choreografie, image, vše spolu ladí, vše si užívá a koncert je nabitý samými hity. The Virgin Tour hlavně proslulo svatebními šaty k Like the virgin, nebo falešnými "Madonna stodolarovkami", které rozhazovala v písni Material girl mezi své publikum. Madonna pózuje ve svých nejvíc typických "hadříkách", doplňuje je křížky, náramky, čelenkami i líčením, stejně jako její fanoušci, kteří přišli na její show stylově oblečení jako z klipu Lucky star. V některých částech show se Madonna natolik svádivě předvedla, že byly vystřihnuty z oficiálního záznamu koncertu. V New Yourku se prodalo 19 000 lístků za 35 minut, čímž se The Virgin Tour zařadila mezi rekordy. ()

Reklama

Reklama