Reklama

Reklama

Souboje robotů

(pořad)
  • USA BattleBots
Soutěžní / Reality-TV
USA, 2015, 45 min

Obsahy(1)

Dvacet čtyři nejlepších konstruktérů robotů na světě změří své síly v nejimpozantnějším souboji robotů všech dob. V tomto největším krveprolití robotů se utkají mechaničtí gladiátoři a výsledkem bude sláva, zmrzačení nebo zničení! V bitvě stroje proti stroji budou létat jiskry a umírat roboti. Tato řada přináší stejné vzrušení a maximální napětí jako každá významná sportovní soutěž, a kromě toho i nejnovější technologie na poli robotů a ohromující vynálezce. Sledujte 32 maximálně napínavých soutěžních kol, v nichž se jednotlivé týmy konstruktérů a bojovníků utkají o titul. Vše vyvrcholí ve finále, kde se rozhodne, který z podomácku vyrobených robotů je tím nejlepším. V jednotlivých epizodách na vás čekají nejmodernější technologie, kamery a analýza bojů. Kdo vyhraje tuto epickou soutěž robotů všech dob? (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Po prvom dieli (série z roku 2015) som gúľal neustále očami, čo za nezmysly si tí Američania nevymyslia a aký obrovský humbuk okolo toho dokážu spraviť. A ešte tá drzosť nazývať to majstrovstvami sveta, hoci súťažia len americké tímy. Ako keby to boli skutočné zápasy...ono sú, ale nie medzi ľuďmi, ale medzi chladným plechom a ešte chladnejšou oceľou. Po druhom dieli ma to ale začalo chytať, čo pripisujem hlavne atraktívnemu playoffovému pavúku, všemožnej rôznorodosti robotov a v neposlednom rade aj rôzdielnej taktike konštruktérskych tímov. Ten humbuk stále pokladám za überprehnaný, ale ďalšiu sériu by som si neváhal pozrieť...a je jedno, či novšiu alebo staršiu. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vždy keď na to natrafím, rád si to pozriem. Niektoré súboje dokážu byť neskutočne napínavé. Novodobí gladiátori...80%. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama