Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (107)

angel74 

všechny recenze uživatele

Moc hezky plynoucí příběh o mateřství a každodenním životním koloběhu s úžasnou Charlize Theron v roli unavené matky tří dětí. Bez ní by byl tenhle snímek poloviční. S neskutečnou grácií zastínila veškeré herecké osazenstvo a film si v podstatě ukradla sama pro sebe. A já jí tleskám také za ochotu nabrat potřebná kila, aby byla i fyzicky co nejvíce autentická. Ráda bych ještě podotkla, že patřím k těm, kterým se konec s nečekaným rozuzlením dost zamlouval. (80%) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Utrápenou mámu tří dětí nakopne mladá chůva na tu správnou cestu za rodinným štěstím. Nic víc. Pokud chtěl Reitman poukázat na stereotypy mateřské dovolené, tak se mu to sice povedlo, ale divácky to na mě působilo nevděčně. To další byl standradní kýč, který není mladšího z Reitmanů hoden. Na průměr to tahají herečky a to jak Mackenzie Davis, tak především Charlize Theron, která se do své role vtělila dokonale. O to víc zamrzí celkový dojem. 50% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Reitman se zamýšlí nad tím jak asi zvládají matky narození 3. dítěte. Charlize Theron předvádí opět svou další dokonalou transformaci a tuhle typickou 35třicítku ji v pohodě uvěříte. Snad poprvé se Reitman snaží šokovat nečekanou pointou. Není důležité ji prokouknout, spíše oceňuji, kterak suverénním stylem dokáží jeho snímky plynout. 60% ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Materstvi se vsim zlym i dobrym, tak realisticky jako snad nikdy predtim. To vse by sice bylo dobre, ale prave ponekud magictejsi posledni dejstvi a zaver to u me, narozdil od kolegu, vyrazne povysuji a davaji tomu vetsi smysl. A predevsim dve vyborne strihove montaze: cerstva poporodni a brooklynska anabaze za doprovodu Cyndi Lauper. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká výstižná idylka, ktorú so sebou prináša materská "dovolenka". Musím uznať, že Charlize Theron podala fantastický výkon a tú deprimovanú mamičku na pokraji nervového zrútenia zahrala vynikajúco. Len škoda, že po dejovej stránke to bolo také nevyvážené - v podstate to nemalo v sebe žiadne výrazné zlomy (samozrejme, s výnimkou toho v závere), takže to malo skôr taký nádych stereotypu (aj keď to bol možno práve Reitmanov zámer, poukázať, že materská dovolenka = stereotyp). No neskôr som mal pocit, že film v ďalších fázach nebol až tak o materstve ako o rastúcej závislosti na dokonalej chúve Tully, ktorá mi až nápadne pripomínala mladšiu obmenu Mary Poppins. No a otecka, ktorý sa radšej venoval videohrám ako vlastnej rodine, to radšej nekomentujem. Celkovo mám z toho zmiešané pocity, na jednej strane som nadšený z výkonu Charlize a realistického podania úlohy matky, no zároveň ma mrzí ten slabší scenár a na môj vkus až príliš idealistickej Tully. Takže akurát tak 3* (predovšetkým za Charlize). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Diablo Cody napsala film jako způsob, jak se vyrovnat s vlastním těžkým těhotenstvím. (griph)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)

Reklama

Reklama