Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V neurčitej budúcnosti niekde v Nemecku sa nemý barman Leo (Alexander Skarsgård) snaží vypátrať, kde nečakane a záhadne zmizlo jeho dievča Naadirah (Seyneb Saleh), ktoré pred ním ukrývalo jedno tajomstvo. (sochoking)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel ojo323 smazal svůj příspěvek.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

6,4/10 a imdb,to není zlý. A víte co? Inteligentní člověk si utvoří názor sám a nenechá se ovlivňovat sračkoidním internetem. Vy už to dnes berete jako nové božstvo či co. Pffft. Asi tak.

na příspěvěk reagoval Caminzind, ojo323

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Trailer hodně špatnej. Tématika je slibná, Skarsgard mě ale nepřesvědčil, jak má celou dobu ten psycho pohled, kdy jen čekám, kdy začne mlátit nějaké ženy.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Blade Runner v.2.0 :))) Teď vážně-nemůžu se dočkat! Hl.Mansellovy hudby. P.s.je tam někde Sam? Já se koukal,ale neviděl jsem ho.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

2-Xtreme

Waw II. To je o 29min.více,než Můůn.:) To mi připomíná,měl bych ho nahodit do toho konce března. Hmmm,vypadá to,že konec března bude pro mě dost lahůdkový. Napřed Terror a teď...Němý.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

ambron

Waw. Po Loganovi už 2.tr.na tr. Je to trochu srandovní. Ale zase to víc vydráždí zvědavost,myslím.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

dO_od

Bright byl pro Netflix pokus o tradiční blockbuster včetně kampaně. To že trailery vypouští měsíc až tři týdny před uvedením není výjimkou a neodráží se to od kvalit či věří/nevěří. Nepotřebují, jako filmy v klasické distribuci, budou hype kolem. Naopak, potřebují aby se o tom mluvilo až v době, kdy to je k puštění či za chvíli bude. K čemu jim je hype na film půl roku dopředu?

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

Vyborne, Altered Carbon a Mute v jeden mesiac. Februar bude cyberpunkovy.

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Rob Roy

Moc tomu ale asi nevěří, když to ještě nemá jediný trailer, jediné promo. Bright byl oproti tomu úplně jinde.

na příspěvěk reagoval DaViD´82

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Já to objevil teprve před pár minutami. No waw! syn Davida Bowieho se vrací ke komorní SF? Já jsem všemi 20,pro!!! A prý to má být rovnou trilogie. No,rozhodně,jak se tak tady dívám na ty fotky,tak určitě dává smysl,že se Jones(jak říkal),inspiroval Blade Runnerem. Já na chvíli už myslel,že to jsou záběry ze Slice of Life:) V každém případě,když to bude režírovat zase on a skládat Clint Mansell,nemůže to dopadnout blbě. A jak jsem se díval,tak hl.roli hraje bratr new Pennywise:)))

Sharlay

Sharlay (hodnocení, recenze)

Psychor

Částečně souhlasím. Úplně špatná ta adaptace při povrchním náhledu není, ale při bližším pohledu člověku dojde, že storytelling byl mimořádně chabý a navíc film úplně vypustil to nejdůležitější, co dělá lore Warcraftu tak výjimečným.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Psychor

"Nejhorší adaptace počítačové hry v dějinách kinematografie" je nie len sporné, ale tiež na úrovni bulvárneho titulku. Každopádne sa Duncan vracia ku komornej sci-fi, ktoré mu, ako už 2x ukázal, idú na jedničku.

Související novinky

Mute už je za rohem

Mute už je za rohem

22.01.2018

Duncan Jones se po Zdrojovém kódu vrhnul na Warcraft, teď se ale konečně vrací ke kořenům. Už 23. února se totiž na Netflixu objeví sci-fi noir Mute, duchovní nástupce jeho debutu Moon, který chce… (více)

Reklama

Reklama