Reklama

Reklama

Blink 182: The Urethra Chronicles

všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument o jedné z nejznámějších a nejoblíbenějších punkrockových kapel své doby - Blink 182. Prokládaný záběry z koncertů a natáčení videoklipů nám postupně představuje všechny 3 členy kapely, jejich záliby mimo muziku a další základní informace ze života. Vše je zpracováno zábavnou formou a okořeněno hutnými puberťáckými vtípky. Na závěr jsou přiloženy videoklipy: Dammit, Josie, What's My Age Again, All The Small Things, Adam's Song. (H34D)

(více)

Recenze (4)

H34D 

všechny recenze uživatele

Blink 182, aneb nejlepší punkrocková kapela, kterou zná snad každý. Dokumentární část překvapivě není žádný zázrak, vtípky urovně Jackassu vyvolají maximálně letmý úsměv, rozhodně bych je nenazýval plnohodnotnou legrací, ale budiž, aspoň je vidět, že punkrock je kromě hudebního styl kluků z Blink 182 taky styl jejich života. Co se týče muziky, ta je samozřejmě na plných 5 hvězd, takže komprimisem volím 7/10 ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Ten dokument je nejen o punkové skupině, on je celkově dost punkovej. A to jak obsahem, tak způsobem jakým je natočen. Takže vlastně asi všechno v pořádku ne... ()

Reklama

Reklama