Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $56,127,162Tržby Celosvetovo $101,564,935║ v tomto prípade platí "za málo peňazí, málo muziky!" ale zas hlavne že sú dobré tržby, na čo len tý ľudia chodia, no naprkotinky od výmyslu sveta _Takto nezáživných gýčových komédii tu už bolo neúrekom a pri tejto platí každou pribúdajúcou minútou vzrastajúca otravnosť, z mojej strany len dodám, že som to nedokázal dopozerať. "Až moc ploché!" /40%/ ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem čekal průser, a nakonec to dokoukal do konce. Film utekl rychle, což je jasný důkaz jeho zábavnosti, pokud můžu mluvit za sebe. A byli chvíle a nebylo jich málo kdy jsem se hlasitě od srdce zasmál. Dvě věci: možná mě film tak bavil kvuli Brittany Murphy která film v podstatě spolu s Kutcherem celý drží, a za další pokud chcete vypnout mozek a jen se bavit tak Líbánky jsou to pravé. ()

Reklama

snakepit 

všechny recenze uživatele

No a čo, mne sa to náhodou celkom páčilo. Od prdiacej babky na schodoch až po naháňačku s kutáčom to bola veľmi svieža a pohodová komédia perfektne sa hodiaca na nedeľné popoludnie, keď vypínam mozog a nemám chuť na žiadnu oscarovú drámu. Brittany ani Ashton rozhodne nepatria do mojej TOP 10 najobľúbenejších hercov, v tomto filme sa však k sebe hodili úplne dokonale a aj keď nie každý vtip im vyšiel, veľmi dobre som sa zabavil a o to ide, či nie? :) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z typických amerických komédií. Nemyslím, že je nejak moc podpriemerná, skôr len priemerná. Je to milá zábava, ktorá možno každého nemusí baviť, ale pre mnohých je dobrá. Vtipkára Ashtona mám rád, takže mi tu vôbec nevadil a Brittany tiež ušla. Dej je možno trochu stereotypný a naivný, ale na večerné pobavenie úplne stačí. 55%. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi vůbec nesednul. Možná, že by byl lepší, kdyby hlavní roli svěřili někomu výraznějšímu a talentovanějšímu než je hrozný Ashton Kutcher a kdyby jeho postava nebyla typický "tupý Američan"... ale to pochybuju. Tohle téma by zřejmě bylo skvělé v rukou lepšího scénáristy a režiséra. Líbánky mě vyloženě zklamaly. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Před natáčením scény, kde zapadne auto do sněhu, se Brittany Murphy a Ashton Kutcher pohádali, což jim pomohlo, aby při této scéně nedostali záchvat smíchu. (HappySmile)
  • Když se točila scéna se švábem, tak se jim ztratil a natáčení se muselo na 20 minut přerušit, aby ho mohli najít. (HappySmile)
  • Scéna na letišti, kde si Tom (Ashton Kutcher) kupuje letenky, byla vymyšlena samotným Kutcherem. (ivishka)

Reklama

Reklama