Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

novoten 

všechny recenze uživatele

Krásná Brittany Murphy bez jediného pořádného vtípku a nevděčně obsazený trouba Ashton Kutcher. Občas jsem se sice usmál, nejvíc asi když hlavnímu hrdinovi ruply nervy a chystal se pohrabáčem zabít domnělého konkurenta, ale většinou jsem jen kroutil hlavou nad tím, co mi scénář předkládá. Větší várku klišé a stokrát viděných zvratů jsem asi ještě neviděl. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi vůbec nesednul. Možná, že by byl lepší, kdyby hlavní roli svěřili někomu výraznějšímu a talentovanějšímu než je hrozný Ashton Kutcher a kdyby jeho postava nebyla typický "tupý Američan"... ale to pochybuju. Tohle téma by zřejmě bylo skvělé v rukou lepšího scénáristy a režiséra. Líbánky mě vyloženě zklamaly. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Beati pauperes spiritu quoniam ipsorum est regnum caelorum. 1) Ano, toto může být cesta ke spasení pro ty chudé duchem, kterým je blaze při sledování filmů jako je "Just Married". 2) 35letý hezký a komerčně úspěšný režisér Shawn Levy dal prostor 25letému Ashtonu Kutcherovi. Ještě je tam 29letý zpěvák a herec Christian Kane (Peter) s krásnými smyslnými rty a tím jsem vyčerpal důvody, proč se na film podívat. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom, jak jsme v Evropě arogantní, nepříjemní a mluvíme divným jazykem. Teda být Italem nebo Francouzem, tak tvůrce zažaluju. Tvůrci by si měli spíše utahovat z toho, jak někdo dovede natočit komedii bez jediné vtipně scény. Jediná vtipná scéna byla, když ten pes vyskočil z okna (jenže ukrást scénu z Něco na té Mary je, je opravdu na zavření do kriminálu). Vlastně jediné, co se mi na filmu líbilo, byla Brittany Murphy, která dokázala svou roli zahrát vcelku dobře, zvláště když měla představovat histerku, tak její grimasy stálys opravdu za to. Sečteno podtrženo - dává za dvě hvězdičky, ale opravdu s okřenýma ušima. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak jsem chvíli přemýšlel i o odpadu...Příběh je velice neoriginální, stokrát viděný. Autoři si nejspíš nebyli jisti, zda udělat teenagerskou komedii nebo klasický romantický film, tak pro jistoty zvolili nehoráznou slátaninu. Navíc herci působí velice neohrabaně a nechutně přehrávají (především Ashton Kutcher). Závěr radši ani nechtějte vidět, stejně ho celou dobu budete tušit. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Když se točila scéna se švábem, tak se jim ztratil a natáčení se muselo na 20 minut přerušit, aby ho mohli najít. (HappySmile)
  • Scéna, kdy Tom (Ashton Kutcher) dostal ránu popelníkem, byla původně jen nehodou. Jako nový nápad byla však ve filmu nakonec ponechána. Kutcher se ze zranění zotavoval týden. (ivishka)

Reklama

Reklama