Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Recenze (142)

Cival 

všechny recenze uživatele

Takovou blbost jsem už hodně dlouho neviděl. Scenárista je asi šílenec, který potřebuje ke svému životu permanentní pocit tragédie. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích filmová a televizní zoufalka a filmový a televizní zoufalec, co z toho asi vznikne? Ani alkoholové opojení tenhle film nepozvedlo, takže ani za jednu hvězdu to u mě nebude. PS: Kačer Donald je lepší herec než Kačer Ashton:P ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem ještě větší nesmysl, z velké části proto, že Ashton Kutcher je znám leda tak jako nový objev Demi Moore, takže jsem k jeho herectví zaujal dost negatviní postoje. Tenhle snímek je prostě věc, o které se není třeba zvlášť rozepisovat. Některé fórky se i mě docela líbily (Hvězdné války). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $56,127,162Tržby Celosvetovo $101,564,935║ v tomto prípade platí "za málo peňazí, málo muziky!" ale zas hlavne že sú dobré tržby, na čo len tý ľudia chodia, no naprkotinky od výmyslu sveta _Takto nezáživných gýčových komédii tu už bolo neúrekom a pri tejto platí každou pribúdajúcou minútou vzrastajúca otravnosť, z mojej strany len dodám, že som to nedokázal dopozerať. "Až moc ploché!" /40%/ ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Krásná Brittany Murphy bez jediného pořádného vtípku a nevděčně obsazený trouba Ashton Kutcher. Občas jsem se sice usmál, nejvíc asi když hlavnímu hrdinovi ruply nervy a chystal se pohrabáčem zabít domnělého konkurenta, ale většinou jsem jen kroutil hlavou nad tím, co mi scénář předkládá. Větší várku klišé a stokrát viděných zvratů jsem asi ještě neviděl. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zase další příjemná komedie do mé sbírky podhodnocených filmů. Milá, humorná, občas trochu bláznivá, ale pro mě rozhodně ne jakkoliv trapná či ujetá. Brittany krásně kulí ty svoje oči a spolu s Ashtonem "Kačerem" vytvořili hezký, mladý pár, pro něž budou líbánky velmi nespoutané. "Chováš se jako šílenec." - "To bude možná proto, že jsem dostal do hlavy popelníkem." ()

castor 

všechny recenze uživatele

Několik rozpustilých scén, pověstná chemie mezi Kutcherem a Brittany Murphy relativně zapůsobila, ostatní je ale jen vatou bez invence, která těžkopádně drží pohromadě. Režisér Levy navíc snímkem studiu vydělal VELMI slušné peníze, tudíž nás bude jeho jméno ještě nějaký čas otravovat!! Jen jeho nejnovější Noc v muzeu se stala komerčním megahitem!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mám rád romantické, odpočinkové a vtipné komedie. A zde několik vtipných scén opravdu bylo. Mělo to i děj a navíc, co si budeme pánové povídat, Briitany Murphy není úplně k zahození. Zaujal mne zde i originální nápad, že komedie začne svatbou. Většinou romantické komedie svatbou končí a nevíme, co se s onou zamilovanou dvojicí dělo, a tady máme možnost pozorovat, jak asi většina těch dvojic z romantických komediií mohla dopadnout. Ale zde se vše vyřešilo a ústřední pár prožil druhé zamilování. Herecké výkony jsou v normálu, režie nijak výrazně špatná, scénář zajímavý, mne se ten film zalíbil a dávám tři hvězdičky, komedii považuji za mírně nadprůměrnou, ale ne příliš, takže toto hodnocení je odpovídající. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Aston Kutcher sa v roli prihlúpleho primitíva aspoň nemusel na nič hrať...S prižmúrenými očami a v dobrej náladičke celkom obstojná komédia, ktorá mala šťastie, že som ju pozerala za dobrých okolností. V inom prípade by som sa snažila na ňu čo najrýchlejšie zabudnúť. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ľahko podpriemerná americká "klasika" čo sa týka romantických komédií. Vtipných scén je vo filme poskromne a niektoré mi pripadali až trápne. Celkový dojem z filmu - nič moc. Nebol to najhorší film, ale na druhú stranu ničím nezaujal. Ale aby som nebol len kritický, našli sa tu aj miesta u ktorých som sa pousmial. Od romantickej komédie som očakávala trochu niečo iné. Nie že by to bola úplná hrôza, ale občas sa pri tom človek nudil. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh o pokažených líbánkách má ke komedii poměrně daleko, až na pár světlejších okamžiků totiž neustále sledujeme smyčku hádka - usmíření. Na jedno podívání to ale překvapivě nenudí. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jó, kdyby mi bylo sladkých patnáct let a byl jsem měšťácký šampon se zadkem v rodinném kabrioletu kroužící kolem sochy na náměstí troubějíc na peroxidní blondýnky s krysaříky koukající jim z růžové kabelky, dost možná bych je balil na letní kino promítající Líbánky. Pro upřesnění; balil bych ty holky, ne krysaříky. I když.... :-D Jenže. Poněvadž jsem o celého druháka ze základní školy starší, doma v garáži nám koroduje stará stotřicítka, a mými ženskými idoly jsou tmavé plavovlásky s krosnou na zádech, maximálně bych si tak se scénářem Líbánek utřel zadnici a důkladně spláchnul. Domluvil jsem! :-) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

radši snad ten pohrabáč nebo dvě libry hašiše do řiti než tohle ještě jednou! 30% a to víceméně jen díky psovi :-) ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Romantické komedie nedokážou z 99% svým dějem překvapit, je to pokaždé o tom samém. Když už mám na nich něco hodnotit, tak je to míra zábavy, kterou si při jejich sledování užiju a jak je mi sympatická hlavní herecká dvojice. Zde bylo obojí splněno velmi nadstandartně, tak nevidím důvod, proč Líbánky zatracovat... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +moc pěkně se na to kouká, dobře se to poslouchá a občas se u toho zasmějete -možná trošku slabší herecké obsazení, u Asthona jsem stále na pochybách kam ho zařadit (borec nebo looser?)/// Nebudu skrývat že jsem od filmu moc nečekal, ale nakonec mě docela pobavil. Oba herci se mi líbili, jen příběh mi příjde trošku jednoduší. Hudba mohla být klidně výraznější. Film je pěkně ztřeštěnej, ale naštěstí není trapnej. Pobavil jsem se./// Celkem 70%/// ()

Reklama

Reklama