Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi vůbec nesednul. Možná, že by byl lepší, kdyby hlavní roli svěřili někomu výraznějšímu a talentovanějšímu než je hrozný Ashton Kutcher a kdyby jeho postava nebyla typický "tupý Američan"... ale to pochybuju. Tohle téma by zřejmě bylo skvělé v rukou lepšího scénáristy a režiséra. Líbánky mě vyloženě zklamaly. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Několik rozpustilých scén, pověstná chemie mezi Kutcherem a Brittany Murphy relativně zapůsobila, ostatní je ale jen vatou bez invence, která těžkopádně drží pohromadě. Režisér Levy navíc snímkem studiu vydělal VELMI slušné peníze, tudíž nás bude jeho jméno ještě nějaký čas otravovat!! Jen jeho nejnovější Noc v muzeu se stala komerčním megahitem!! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ľahko podpriemerná americká "klasika" čo sa týka romantických komédií. Vtipných scén je vo filme poskromne a niektoré mi pripadali až trápne. Celkový dojem z filmu - nič moc. Nebol to najhorší film, ale na druhú stranu ničím nezaujal. Ale aby som nebol len kritický, našli sa tu aj miesta u ktorých som sa pousmial. Od romantickej komédie som očakávala trochu niečo iné. Nie že by to bola úplná hrôza, ale občas sa pri tom človek nudil. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jó, kdyby mi bylo sladkých patnáct let a byl jsem měšťácký šampon se zadkem v rodinném kabrioletu kroužící kolem sochy na náměstí troubějíc na peroxidní blondýnky s krysaříky koukající jim z růžové kabelky, dost možná bych je balil na letní kino promítající Líbánky. Pro upřesnění; balil bych ty holky, ne krysaříky. I když.... :-D Jenže. Poněvadž jsem o celého druháka ze základní školy starší, doma v garáži nám koroduje stará stotřicítka, a mými ženskými idoly jsou tmavé plavovlásky s krosnou na zádech, maximálně bych si tak se scénářem Líbánek utřel zadnici a důkladně spláchnul. Domluvil jsem! :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zamilovaný pár Tom a Sára odjíždí na svatební cestu, která ale neprobíhá úplně podle jejich plánů a představ. Dokonce by se dalo říct, že je to jedna velká katastrofa. Tahle komedie ale tak katastrofální není, i když zase toho tolik nenabízí. Několik komických gagů se najde a ústřední dvojka je akceptovatelná. 60% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Na začátku scény, kdy se hlavní hrdina přiznává, že své ženě lhal ohledně smrti jejího pejska, leží tenisák u herce na stole a vedle nohy nic nemá. V dalším střihu ho ale pejsek tahá za nohavici a tenisák jim leží u nohou. (Chip89)

Reklama

Reklama