Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Aven 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie?????? haha nezaznamenal jsem ani jedno. Po shlédnutí tohohle filmu si nedokážu představit, že budu brát vážně jakoukoli postavu, kterou hraje Kutcher. "A hele to je ten chlápek co hrál postavu největšího kreténa v Americe a vzal si tu nádhernou blondýnu, hmmm no jo jak ze života." ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Komedie založená na naschválech, nesnázích, smůle, trampotách to byly již několikrát. Bohužel mnoho krát však byly více vtipnější než tento film, který se snaží nalákat diváky na sladkou "Britanny" a sladkého "Ashtona". Pokud mate je Vám více než sympatický jeden z nich tak právě pro Vás je tato komedie určena. Ostatním ani nic neřekne... ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Mám rád romantické, odpočinkové a vtipné komedie. A zde několik vtipných scén opravdu bylo. Mělo to i děj a navíc, co si budeme pánové povídat, Briitany Murphy není úplně k zahození. Zaujal mne zde i originální nápad, že komedie začne svatbou. Většinou romantické komedie svatbou končí a nevíme, co se s onou zamilovanou dvojicí dělo, a tady máme možnost pozorovat, jak asi většina těch dvojic z romantických komediií mohla dopadnout. Ale zde se vše vyřešilo a ústřední pár prožil druhé zamilování. Herecké výkony jsou v normálu, režie nijak výrazně špatná, scénář zajímavý, mne se ten film zalíbil a dávám tři hvězdičky, komedii považuji za mírně nadprůměrnou, ale ne příliš, takže toto hodnocení je odpovídající. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná komedie o novomanželích a jejich svatební cestě, kde se pokazí, co se pokazit dá, takže se ti dva rozejdou, aby zjistili, že se fakt mají rádi a svatební cesta nebyla až tak špatná... Byla to docela nuda, ale když chcete vypnout mozek u romcom a v televizi nic lepšího z tohoto žánru není, proč ne. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem čekal průser, a nakonec to dokoukal do konce. Film utekl rychle, což je jasný důkaz jeho zábavnosti, pokud můžu mluvit za sebe. A byli chvíle a nebylo jich málo kdy jsem se hlasitě od srdce zasmál. Dvě věci: možná mě film tak bavil kvuli Brittany Murphy která film v podstatě spolu s Kutcherem celý drží, a za další pokud chcete vypnout mozek a jen se bavit tak Líbánky jsou to pravé. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Na začátku scény, kdy se hlavní hrdina přiznává, že své ženě lhal ohledně smrti jejího pejska, leží tenisák u herce na stole a vedle nohy nic nemá. V dalším střihu ho ale pejsek tahá za nohavici a tenisák jim leží u nohou. (Chip89)
  • Na začiatku filmu Sarah (Brittany Murphy) vrazí do muža, ktorý pije  kávu a následne jej obleje tričko. V ďalšom zábere je už tričko suché. (pancoyote)
  • Když se točila scéna se švábem, tak se jim ztratil a natáčení se muselo na 20 minut přerušit, aby ho mohli najít. (HappySmile)

Reklama

Reklama