Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ľahko podpriemerná americká "klasika" čo sa týka romantických komédií. Vtipných scén je vo filme poskromne a niektoré mi pripadali až trápne. Celkový dojem z filmu - nič moc. Nebol to najhorší film, ale na druhú stranu ničím nezaujal. Ale aby som nebol len kritický, našli sa tu aj miesta u ktorých som sa pousmial. Od romantickej komédie som očakávala trochu niečo iné. Nie že by to bola úplná hrôza, ale občas sa pri tom človek nudil. ()

Muso 

všechny recenze uživatele

Novodobá romantická kravina, ktorá sa chce hrať aj na komédiu. Nič nové vám tento film nedá, od začiatku presne viete kam to bude smerovať, ťažko budete hladať scénu na ktorej sa zasmejete a kvôli dvom pekným záberom hôr sa tento film skutočne neoplatí sledovať. Pre všetkých so sklonom k masochizmu ako vyšité. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Když jsem se na to díval poprvé tak jsem to vypnul zhruba po 20 minutách. To však bylo ovlivněno tím, že jsem byl velice unavený, a zavírali se mi oči. Když jsem se na to dnes podívál do konce, tak musím říci, že ačkoliv to nebyla bůhvi jaka pecka, rozhodně jsem se u toho nasmál a rád dám 4 hvězdičky. Na plný počet to sice není, ale pro příjemnou odreagovačku to plně stačí. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mne nijak nepřekvapil. Díky Ashtonovi Kutcherovi jsem od něj nic nečekal, proto mne nemohl zklamat... a nezklamal. Chvílemi jsem se i dost dobře bavil a chvílemi jsem se bavil skvěle. A za co tři hvězdy? Jedna za skvělou Brittany Murphy, druhá za Toshi Toda v roli vrátného s perfektně padnoucím jménem Juan :-D a ta třetí za bavorské jódlování poslouchající řidičku modrého auta ve Francouzských alpách a její ukazovák poté, co zapadlé dvojici pomohla s autem :-D Když tak na to myslím, nebyl to ani tak špatnej film... až na toho nesympaťáka a neherce Kutchera :-D ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jó, kdyby mi bylo sladkých patnáct let a byl jsem měšťácký šampon se zadkem v rodinném kabrioletu kroužící kolem sochy na náměstí troubějíc na peroxidní blondýnky s krysaříky koukající jim z růžové kabelky, dost možná bych je balil na letní kino promítající Líbánky. Pro upřesnění; balil bych ty holky, ne krysaříky. I když.... :-D Jenže. Poněvadž jsem o celého druháka ze základní školy starší, doma v garáži nám koroduje stará stotřicítka, a mými ženskými idoly jsou tmavé plavovlásky s krosnou na zádech, maximálně bych si tak se scénářem Líbánek utřel zadnici a důkladně spláchnul. Domluvil jsem! :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Christian Kane (Peter) je také hlavním zpěvákem spupiny Kane. Jejich písnička "The Chase" zní v pozadí scény v kavárně. (HappySmile)
  • Scéna na letišti, kde si Tom (Ashton Kutcher) kupuje letenky, byla vymyšlena samotným Kutcherem. (ivishka)

Reklama

Reklama