Reklama

Reklama

Vnitřní záležitosti

  • USA Inner Workings
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2016, 7 min

Obsahy(1)

Vnitřní záležitosti, nový krátký film debutujícího režiséra Lea Matsudy, je příběhem o vnitřním konfliktu mezi pragmatickou a logickou a volnomyšlenkářskou a dobrodružnou stránkou lidské povahy. Tento krátký snímek, vytvořený ve společnosti Walt Disney Animation Studios malým tvůrčím týmem v ojedinělém a svižném stylu, který kombinuje počítačovou a tradiční ručně kreslenou animaci, řeší problematiku toho, jak důležitou roli v každodenním životě hraje životní rovnováha. (Falcon)

(více)

Recenze (18)

T2 

všechny recenze uživatele

troška pochmúrne ale na telo trefné, normálne som sa tam videl ako sedím v práci za PC a štukám do kláves )) (( ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Námět báječný! Příběh o vnitřním rozporu mezi rozumem a citem (konkrétně mozkem a srdcem), který je nám ovšem přímo demonstrovaný jako náhled do těla člověka, jsem ještě neviděla. A přijde mi to jako výborný nápad. Co ovšem trochu pokulhává, je samotné zpracování. Začne to sice docela slibně, ale pak už to s nápaditostí jde jenom dolů. Přitom z takového námětu by se toho dalo vytěžit mnohem mnohem více! Škoda. Za samotný nápad ale uděluju hvězdičku navrch. ~(3,8)~ ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

3* v rámci mého projektu "kraťasy nad 80%" objevuju dost animovaných předskokanů známých celovečerních animáků, které samy tak vysoké známky nedosáhly. Tento je jeden z nich a další, který by se asi v běžné distribuci na takovou pozici nedostal. Nemůžu mu však odepřít dobrý nápad, který však i možná díky ploše pár minut plně nevyužil. Prostě další malá průměrně chutná jednohubka. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Niekto tu tuším pozeral Inside Out (2015) a povedal si, že on to tiež dokáže. Nie, z môjho pohľadu nedokáže. Tá samotná inšpirácia by mi ani tak nevadila, ale nepáčila sa mi tá nevábna štylizácia postáv (nepekne hranaté ksichty) a už vôbec ma neoslovil ten humor. No a záverom príde akési "hlboké" posolstvo, že sa treba radovať zo života (čo v jazyku tvorcov znamená, že zo seba treba neustále robiť debila). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama