Reklama

Reklama

Vražedná chůva

(TV film)
  • Česko Spratci na zabití (více)

Obsahy(1)

Meghan Eastmanová se vrací do práce a rodina musí přijmout celodenní opatrovatelku k dětem. Krásná mladá dívka Abby Reedová se brzo stává součástí rodiny. To, co si ale nikdo v rodině neuvědomuje je, že opatrovatelka chce pomalu nahradit Meghan a svést otce jejich dětí, Casey a Maxe, Cartera. Schyluje se k násilí, první obětí je Tate, Carterův partner v práci. Mrtvých přibývá a Megan začíná postupně odhalovat opatrovatelčiny plány. Může ještě zachránit sebe a svou rodinu před psychopatickou opatrovatelkou? (ČSFD)

(více)

Recenze (12)

hladass 

všechny recenze uživatele

Pitomá kravina, která se snaží hrát psychothriller a docela nepokrytě vykrádá o několik tříd lepší sérii The Stepfather... A docela nechápu, jak může Mariana Klaveno v tomhle kousku vůbec někoho zaujmout... Možná jen tím, že se celý film tváří prakticky jako retard a když se pokusí nahodit jinou tvář, působí ještě mnohem směšněji... Jinak nevím... ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když film nemá na to, aby překvapil originálními nápady, musí to dohnat zpracováním. To je můj jednoduchý zákon filmařiny, který tady funguje. Všechno skutečně působí jako film, což je potěšující zejména proto, že jde o film televizní. A všichni moc dobře víme, že ty jako takové častokráte dopadají ještě hůře, než videa domácích oslav. Na zlatém podnosu ovšem dostaneme naservírována několikerá brontosauří ALE. Jednak je to mimické počínání chůvičky k pohledání Mariany. Když má v obličeji nastaven výraz tupého nepronikavého štronza, posouvá to atmosféru opravdu dopředu. Jojo efekt však přichází pokaždé, když se tento výraz pokusí zaměnit za jiný. Dále; jako většina zde, ani já nemohl přehlédnout masařky kroužící jako hladové hyeny nad logikou všerůzných situací a počínání postav. Všechno jsem velkoryse omlouval již zmíněným zákonem, ovšem až do osudové věty vypuštěné rajdou Marianou "je čas na medicínu." Od toho okamžiku převzal otěže do svých rukou patrně Forman Šejtroček, protože následoval závěr, jaký jsem si ani já nezasloužil (A že já si toho v životě mnoho nezasloužím). Celou tu dobu zcela vážně uvažuji o čtyřech ozdobách a teď abych pod záplavou krvavého klišé obhajoval tři. Nu což, stalo se. Alespoň ponaučení mi z toho vyplynulo, a sice, že při pádu ze schodů je možné zlomit si hned oba kotníky najednou. Ne, nebojte - to není žádný škodlivý spoiler. Stejně jako to, že mé poznání se rozrostlo v okamžiku, kdy se ona osoba se zafixovanými kotníky vesele čachtala ve vaně plné pěny. Celé toto mé rozpolcené vyjádření bezprostředních pocitů bych rád uzavřel glosou, že sympatiemi to u mně, i přes nepopíratelnou krásu Mariany, vyhrála Gail O´Grady. Proč? Protože já zkrátka nemám rád holky, co chodí spát s namalovanou hubou... ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Dobrá psychárna, to vám teda řeknu. Chůva která vypadá že by myš nezabila, nemá porblém rýčem utnout hlavu chlápkovi, kterej se nevim proč nesnaží ani bránit, asi dobrovolná smrt. Nevim co na ní všichni tak viděli, ale mě se ani ona sama nelíbila :). Pěkně divoká blbina :) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama