Reklama

Reklama

Balkánská pomsta

Trailer

VOD (1)

Keď je do miestnej nemocnice privezený záhadný cudzinec na pokraji smrti, vypočúvanie FBI odhalí medzinárodný plán pomsty. (TV Markíza)

Recenze (40)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jaj to působilo lacině. Souboje špatně nastřihaný, zápletka k smíchu. Měl jsem JVCD docela rád a vlastně pořád mám, ale přijde mě že stárne, já nevím nepůsobí na mě jako ranař, už ne, ale rád se budu plést. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je zdravotní sestra a jejím úkolem je pomáhat lidem. Teď se jí pod ruce dostal jistý chlapík, který vypadá, že má za sebou náročnou šichtu a který jí zřejmě pomůže přežít. Ač má zásadní podíl viny na tom, že se mezi operačními sály potlouká banda zabijáků. Za dalším kousek á la „chci ještě nějakou dobu alespoň na discích přežívat“ stojí hned trojice scénáristů, která splácala pitomoučký zaměnitelný příběh o jedné pomstě, jednom hloupém zvratu a několika mdlých bojových scénách. Režisér měl přitom k dispozici dvě sličné herečky i takové eso, jakým je Peter Stormare. Jenže kde jsou ty časy, kdy válel v Minority Report, 8 MM nebo Armageddonu? Akce je sestříhaná tak, aby nebylo poznat, že se rváči jaksi neumějí otáčet, rozpočet musel být titěrný, navíc velký kus zřejmě spolklo maskování Jean-Claudea, který má vypadat, že dostal pár ran do hlavy. Několik náběhů na něco alespoň průměrného tam bylo, vesměs je to ovšem velká bída, takže banda nejvěrnějších jen zapláče. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Laco se rozepsal, já budu stručný. Zmatená píčovina bez děje navíc v akčních scénách se furt klepe kamera a je to proložený milionem střihů takže je hovno vidět. Uvažoval jsem, že dám aspoň 2*, protože je fakt, že film je aspoň hodně akční a furt se v něm střílí nebo řeže, ale mě to přišlo fádní a bez šťávy prostě mě to nebavilo.20% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku úsměvný pokus o finálové vyústění ve stylu Obvyklí podezřelí. Taková patlaninka, kterých bohužel za poslední roky už Jean-Claude zase několik natočil. Tentokráte nemá ani adekvátní protivníky (zamačkávám slzu při vzpomínkách na občas taky špatné trháky tohoho belgického ovčáka, ve kterých hrál alespoň Scott Adkins). 20% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Zraněný Phillip (Jean-Claude Van Damme) je přivezen na pohotovost, kde je ošetřen sestrou. Situace se vyostří ve chvíli, kdy do nemocnice dorazí ozbrojení muži, kteří ho chtějí zabít... Souboje nejsou choreograficky něco extra, ale zbytečně je degraduje roztřesená kamera a zběsilý střih. Peter Malota film režíroval a dělal koordinátora soubojů. Herci Daniel Bernhardt (Radovan Brokowski) a Kris Van Damme (Dusan) na snímku ještě dělali jako kaskadéři. Kieran Gallagher má v titulcích kredit koordinátor kaskadérů a kaskadér. Natáčení probíhalo v lokacích ve státě Mississippi. HODNOCENÍ 30% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Na KILL’EM ALL jsem se velmi těšil. Rozhodně jsem zůstával při zemi, vím moc dobře, jak většina současných béček dopadá. Ve výsledku moc nadšený nejsem, ale nedá se ani mluvit o velkém zklamání. Režijně je to točeno dost amatérsky a pojato divným stylem. Takovým stylem, kdy posloucháme ženskou, co vypráví své zážitky z dramatických událostí, které prožila. K tomu je to ve finále okořeněno pointou, která mi přišla trochu pitomá, ale neřešil jsem ji. Co se týče amatérského díla režiséra, zatracovat ho rozhodně nehodlám. V tomto případě jsem ocenil snahu. Akce je rozložena po celém snímku, máme tu dost přestřelek a i soubojů. Přestřelky jsou průměrné, stejně tak jako bitky, ale aspon jsem viděl JCVD v akci, kdy se pere, to mě relativně uspokojilo. K tomu obstojná závěrečná bitka JCVD vs Bernhardt. Co se týče synáčka, musím ho strašně pochválit, že si zde střihl 2 menší, obyčejnější fighty, do konce šel i proti JCVD. xD Nejvíc mě ale blažilo u srdce, že mu změnili jméno na Kris Van Damme. xDDD To jsem vše o jeho synovi napsal ironicky. ;) Herecké obsazení bylo takové normální, akorát mi tu nehorázně vadil Perer Stomare. On jako agent FBI? Vypadal spíš jako ošklivej a hloupej gangster. No, takže čistě průměrná záležitost, která se dá vidět jen jednou, ale neurazilo to. Škoda, že neměl film jiný příběh a lepšího režiséra, mohlo to být lepší. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Žán Klod by v tomhle filmu potřeboval fastumgel, celej film se tam totiž tváří jak nemohoucí duchodce, chodí jak když se mu chce srát a tak.. jinak film celkově pusobí jako slušný céčkový exkrement.. ten výslech tý pindy co neuměla hrát.. vyslýchá jí botox a bezdomovec co si hrajou na ef bí áááj. Akce tam je ale je taková nicotná, pomalá, Žán Klod je tu vychcípanej prej potřebuje cukr a jídlo aby se dobil, celej film má vybitou baterku.. ani ta bitka mezi nim a jeho synátorem mě nebavila.. ale nakonec se přece jen našlo něco co se mi tak trochu libilo.. že ukazali.. teda aspon se snažili ukazat, každýho tech záporaku minulost a přiběh a to chválim. Jinak je to céčkovej šitizmus. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už opravdu hodně potřebuju nějaký dobrý film a asi budu muset vsadit na nějakou klasiku, jelikož mám za sebou nálož opravdu bídných sraček. Van Damme je prostě blbec. Mám ho strašně rád, už hodněkrát dokázal, že má mnohem na víc (JCVD, Expendables 2, Není úniku, Peklo, Jean Claude Van Johnson a další) kde ukázal, že když chce, umí předvést docela strhující herecký výkon. Naposled právě zmiňovaný Jean Claude Van Johnson dokázal, že by mohl J.C. klidně hrát v nějakém pořádném seriálu z Netflixu nebo HBO, ale on né, on udělá vždycky krok dopředu a deset kroků zpátky. Zabij je všechny je další braková, tupá, neakční a dolarem smrdící sračka, která je příšerně sestříhaná, zrežírovaná a natočená. Hnusný a odporný shit zcela nehodný jména Van Damme. Ty ostřesný zpomalovačky, dementní dialogy, tragickej střih a směšná akce a to všechno smíchané a okořeněné o hrozivé herecké výkony. Řekli byste si, ''sakra co chceš'' je to DVD béčko, ne není, je to déčko jako prase za které by se styděl i Chuck Norris v dobách své největší ''slávy''. Van Damme je tupec když mrhá poslední dobré roky svého hereckého života na takové mrzké sračky. 20%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Americká predstava o tom, ako to asi na Balkáne fungovalo a funguje, ale predsa len toporní herci s absolútne nelogickým konaním, to asi nie je veľmi blízke realite. Prečo by niekto vtrhol do nemocnice, v kuse by vykrikoval jedinú otázku“ „Kde je?“, ale nikomu by nedal príležitosť odpovedať a rovno zabíja všetko okolo vrátane doktorov, ktorí by mu na otázku „kde je“ možno aj vedeli odpovedať, minimálne teda ak hľadal toaletu. Ako kulisu nasadili už len pár atraktívnych juhoslovanských hercov s prvkami bojového umenia a plochý dej má len jedno možné vyústenie podobne ako vo všetkých vandammovkách. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Papá Van Damme už sice není viditelně ve formě, jako když okouzloval děvčata hedvábnými slipy a vypracovaným tělem, ale tenhle borec to v sobě pořád má. Tedy alespoň na něj hodně lidí dá z nostalgie. V reálu už je vidět, jak je strhaný a začínají mu dělat problémy akční bojové scény, kdy mu výrazně pomáhá zpomalený střih a záběry, ale tak má roky a oproti takovému Seagalovi je pořád štramák. Tenhle film je ale dosti nevydařenou záležitostí – hlavně co se příběhu týče. Nebýt těch vzpomínkových pasáží a jednotlivých zabijáků, asi bych u toho usnul nudou. Zajímavé charakteristiky, nevyužitý potenciál. Zas se ale musí nechat, že taková Mila Kaladjurdjevic je rajcovní děvucha a po pár panácích se i z Autumn Reeser stane krasavice (ne že by byla hnusná, ale ten účes…). Jean-Claude Van Damme si tu navíc zahrál i se svým synem Kris Van Damme (Kristopher Van Varenberg), kterému dal pořádně přes hubu, to se taky jen tak nevidí. Bohužel znám lepší filmy s JCVD, tohle byla podprůměrná záležitost s pár dobrými scénami, debilním závěrem a dost statickým Peterem Stormarem… ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Hodně mizerný akčňák, který nepotěší ani dublováním Van Damma v akčních scénách. Zmatečný střih při jakékoli akci, která je navíc podprůměrná a s absolutními amatéry. Film vypadá navíc hodně z levného soudku a nemůžu si pomoci, ale Van Damme má stále na víc, než upadat do vod Seagalovek. Na tento film se budu snažit rychle zapomenout.......3/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Extremne podfinancovany akcny film v ktorom cely cas par znamejsich xichtov pobehuje v jednej budove. Sem tam niekto po niekom vystreli s hnusnymi CGI efektami a vrcholom su 2 rozbite okna, ktore su natocene spomalene, aby sme si tie nakladne destrukcie vychutnali. Aby sme mali zdanie, ze sa film odohrava po celom svete, tak sa pred kazdou interierovou scenou objavi titulok, kde sa momentalne nachadzame. No a stopaz filmu je natiahnuta na pozadovynu dlzku tym, ze cely pribeh rozprava za stolom Autumn Reeser dalsim dvom znamejsim xichtom (Peter Stormare, Maria Conchita Alonso), ktore si to pri pomysleni na finalnu pointu v style Usual Suspects utrpne odsedia. Jedinym aspektom v ktorom sa zucastneni mohli predviest aj napriek nulovym nakladom su bitky. Maju jednoduchu choreografiu a kadencia strihov je vyssia ako kadencia uderov, takze nepôsobia kontaktne, ale ani nie su prilis neprehladne a vlastne za ne a za snahu vsetkych zucastnenych davam jednu hviezdicku. Asi najlepsie dopadol suboj dvoch legendarnych Kickboxerov Van Damme vs. Bernhardt. Ale evidentne mal navrch Bernhardt. Niektore Van Dammove udery pôsobili dost divne az smiesne. Podvratak s novym menom Kris Van Damme tu nema velky priestor a prakticky sa objavi len v dvoch bitkach v ktorych ukazuje, ze sa od otecka naucil vysoke kopy. Vysledkom je film po produkcnej stranke na urovni amaterskych youtube videi, ktore ale ponukaju ovela kvalitnejsie bitky mladsich a schopnejsich borcov. Je mi smutno z toho v akych podmienkach musia tocit byvale exhviezdy. 1/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický akční film, který v sobě nemá nijak zásadní nápad, ale přesto má docela dobré tempo a v závěru dovede překvapit. Není to ale po stránce akční nic výborného a u soubojů máte pocit, že ten, co dostává na prdel, se ve skutečnosti ani pořádně nebránil. Na JCVD už je vidět, že taky radši ustupuje do pozadí, protože věk prostě nezastavíš. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní a ničím zajímavý akční béčko, jehož jedinou devizou je obsazení pár známých ksichtů. V podstatě je to to samý, jako Game of Death se Snipesem, jen tady se scenáristi snažili uplést z hovna bič a totálně primitivní historku zcela nesmyslně zaplevelili množstvím zbytečných flashbacků, který jen zpomalují tempo. Souboje nejen že nejsou nic extra, ale ještě ke všemu nejsou ani moc krvavý. Nejlepší je ten Van Damme vs. Bernhardt, kde je mimochodem krásně vidět, že Bernhardt by Van Damma sežral k snídani. Každopádně se na to koukat dá a jako zabiják času to neurazí, ale dost nechápu, že všichni nadávají na Seagala. Tohle bylo mnohem horší, než některý poslední Seagalovky. Na Killing Salazar se to nechytá a to mají oba filmy hodně společnýho. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Slabota.Hrozně utahanej nepříběh,se strašnou zápletkou,a s pokusem na konci diváka překvapit lacinou pointou,kterou máme v každym třetim filmu.Van Damme má specifickej styl jak herectví,tak i fajtů.A jen některý režiséři to dokázali ukočírovat.Škoda že už asi vymřeli.30%. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

A je to tu! Další noční můra všech B fanoušků JCVDýho se stala skutečností. Ano, už i legendární Belgičan začal využívat dubléra pro akční i do půl těla vysvlečených sekvencí! Společně s tímto faktem a osekaným střihem to jsou 2 zásadní momenty tohoto snímku. Jinak je to povedená akčňárna se zajímavou zápletkou v závěru a vůbec 1.historickou scénkou, ve které Jean sejme k smrti svého biologického synátora! A to stojí za shlédnutí... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Opäť raz som sa na konci pýtal sám seba, čo to kurva malo byť? Tie zvraty, hlavne ten úplne posledný, boli zmätočné a viac ma zmiatli ako niečo vysvetlili. Ale nejak ten dej mi aj tak neprišiel extra oslnivý. Aspoň že tie súboje boli v pohode a bolo ich veľa. 1 z 5 ()

m.a.t.o. odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná slabota. Príbeh je rozkúskovaný, chvíľu sme v nemocnici, chvíľu vo vyšetrovni FBI, chvíľu flashbacky z Jugošky. Celý film mi pripadal byť tak nejak na silu naťahovaný, aby mal aspoň hodinu a pol. Akcia nestojí ani za reč, je prasácky zostrihaná, celkovo to bolo dosť utrpenie dopozerať do konca. P.S. pre tvorcov: 15. august 2016 bol pondelok, nie nedeľa :)) 5 % ()

Reklama

Reklama