Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželka a matka dvou malých dětí Sally Bartrandová, které má na hlídání osmnáctiletá Michelle Winstonová, nečekaně zemře. Zdá se, že se sama zastřelila. Zarmoucený vdovec Bill Bartrand požádá mladou pečovatelku, aby mu dál pomáhala s výchovou dětí. Ta mu pomáhá jen s nimi, ale je mu i oporou, aby se léúe vyrovnal se ztrátou manželky. Bill začne půvabnou Michelle svádět a zahrnovat dárky. Z počátku jí to nevadí. Pak se ovšem ukáže, že Sallyina smrt pravděpodobně nebyla sebevražda, ale vražda. Byl do celé záležitosti Bill zapleten a co měla před svou předčasnou smrtí v plánu jeho žena Sally? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Yelush 

všechny recenze uživatele

Celkom pozerateľný film, ktorý v utorok alebo vo štvrtok večer určite neurazí. Príbeh je síce predvítateľný a koniec trošku smiešny, ale bavíme sa nízkorozpočtovom TV filme, takže tieto chyby sú odpustiteľné. Hrá tu naozaj celá plejáda známych hercov a hlavne Stephen Collins tu celkom presvedčivo stvárňuje zaujímavého psychopata, takže odo mňa veľmi dobré 2 hviezdičky. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Krásna "Felicity" a kopa klišé. Tvorcovia zabíjajú v zárodku akúkoľvek možnosť, ktorá by mohla diváka prekvapiť. Najzaujímavejšie je obsadenie hercov do nezvyčajných úloh (Jigsaw vs Reverend Eric Camden)... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na americké Floridě. (Terva)
  • Všichni studenti, kteří ve filmu hrají kompars, jsou z Mandarin High School v Jacksonville. Za svou účast nechtěli zaplatit. Stačilo jim, že nemusí do školy. (Terva)

Reklama

Reklama