Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá americká komedie o tom, jak nebezpečná může být televize zblízka, zejména když vám ji pronajme sám ďábel (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

honajz2 

všechny recenze uživatele

I když to začne celkem divně, nakonec z toho vypadne dost příjemná a kreativní komedie, kterou jsem si pak po celý zbylý čas už jen užíval. Navíc i ten humor je fajn, bezmozkovité televizní pořady, reklamy a povětšinou laciné filmy paroduje skvěle a když už to vypadá, že film bude končit a nevyužije svůj potenciál naplno, tak místo toho přijde s jedním zvratem, díky kterému toho stihne zparadovat ještě mnohem víc a spoustu z toho dost solidně. Hlavně ten souboj o dalkáč ve videoklipu si budu pamatovat hodně dlouho, ale jsou tu i jiné skvělé části, jako třeba v tom soutěžním pořadu, noirové detektivce nebo také v animáku! Na plný počet to sice není, ale povedená komedie to je rozhodně a určitě jsem ji neviděl naposled :-) 4* ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Je pravda, ze John Ritter je dimenzionálnym hercom, tento film ale nie je do veľkej miery závislý len na neho. Skvele sa doplňujú Dawberová a Eugene Levy žijúci v Satanovom impériu. Prevažná čast tohto filmu je s vizuálnymi gagmi a odkazmi popovej kultúry celkom na inom mieste. Ak niekto vyrastal a bol závislý na televíziu, vtom prípade je Diabolská frekvencia ako stvorená na sobotňajsie popoludnie 80 percent. PS: TV paródie sú zamerané na pobavenie diváka a tento skvost splnil všetko čo mal. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem jako malej miloval a sjížděl ho skoro každý týden. Dnes je to jen úsměvná taškařice a takové klasické řemeslo u kterého se nemusí moc přemýšlet. Ale Hyamsovy se nemůže upřít snaha. Efekty jsou perfektní a skákání ze žánru do žánru ať už neoriginální(Waxwork to už udělal dříve ale to byl sko z hororu do hororu) je parádní a líbil se mi i nápad že hlavní hrdinoví musí najít vždy zrnění. Dnes již si dokáži všimnout neduhů a problémů co film má ale i tak nostalgie dosáhla a já se bavil. ()

saladín. 

všechny recenze uživatele

Once-in-a-lifetime experience. Taka smrst napadov a uchvatnych zlomyselnosti na hranici hysterie sa nevidi kazdy den. A vsetci predsa vieme ze Satan clearly must be a TV producer. V tomto pripade skoda ze sa jedna o momentalne obskurne nezohnatelnu zalezitost. Celkom by ma zaujimalo kolko ludi to fakticky videlo pretoze vo svojej dobe ak si dobre pamatam to ORF suchala dokonca viackrat. ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Neprávem opomíjená komedie 90. let. Kde jinde uvidíte Jimova otce jako pekelného šprýmaře a seržanta Doakse jako nerdovského poskoka. Roky se na tomto kousku co do situačního humoru nepodepsaly vůbec, ovšem do budoucna ho žádné znovuobjevení (kór u nás) nečeká, protože americká televizní kultura je době svého vzniku bohužel velmi poplatná. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Roli Roye si měl původně zahrát Dan Aykroyd. (ČSFD)

Reklama

Reklama