Reklama

Reklama

Max Walker je v roce 2004 už deset let zaměstnancem tajné vládní agentury, střežící tajemství stroje času a dbající na to, aby nikdo možnosti cestovat v čase nezneužil ve svůj prospěch. Nekompromisně zasahuje ve chvíli, kdy někdo mění události a tím ohrožuje budoucnost. Ani on sám nesmí daná pravidla porušit, přestože by mohl zabránit nevysvětlitelné násilné smrti milované manželky před deseti lety. Když se mocichtivý senátor McComb rozhodne stroje času použít k tomu, aby získal peníze pro chystanou prezidentskou kampaň: Tento bezohledný kariérista hodlá zasahovat do času – v nově vzniklé budoucnosti má v plánu zlikvidovat agenturu, aby měl volné ruce pro své špinavé plány. Dokáže se mu postavit jedině neúplatný Max… (TV Prima)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Nechapu ten hejt :D Na tu dobu to byl paradni film. Dokonce i ted na to z nostalgie mrknu :) Jeste jsem premyslel, ze bych si mohl udelat takovy malinky van dammovsky maratonek 5 jeho nej filmu, napr. Kickboxer, Krvavy sport, Univerzalni vojcl, Zivy terc a Timecop :)

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

90.roky + van damme + môj filmový zážitok = 5*  ... neviem ale tie filmy proste majú niečo do seba a mňa dokážu zaujať naplno..  pustiť všetko, zapozerať sa, nechať sa viesť)

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Na tú dobu veľmi dobrý film, samozrejme niektorú komentáre čo sem dávajú naši anonymný režiséri a scénaristi o tom nenasvedčujú, ale to je len preto lebo to hodnotia z pohladu dneška a nie z pohladu tej doby a roku 1994 keď sa nosili flanelové košele a vlasy na Jágra :-)

Související novinky

Van Damme a dvojitý remakový úder

Van Damme a dvojitý remakový úder

26.07.2013

Shodou okolností se téměř současně vynořily zprávy o remaku dvou akčních klasik z konce osmdesátých let, které proslavily belgického „baleťáka". Především je tady Krvavý sport, jehož novou verzi… (více)

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama