Reklama

Reklama

Zázračná planeta - Série 2 (2016) (série)


Ostrovy (S02E01)

(epizoda)
Velká Británie, 2016, 59 min

Obsahy(1)

V prvním díle nové řady věhlasného cyklu vás zavedeme mimo jiné na Komodo, kde žijí největší ještěři na světě, na Madagaskar, který obývá přes sto druhů lemurů, nebo do Jižního ledového oceánu, kde o přežití bojují tučňáci uzdičkoví. (Česká televize)

Recenze (26)

Selixinho 

všechny recenze uživatele

Od prvního traileru jsem se na tuto událost moc těšil a konečně jsem si na ni také udělal i čas. Jak zde píše Eywa11, leguánům jsem držel palce a že to byl sakra boj! Tomuto výtvoru nelze nic vytknout. Pastva pro oči. David Attenborough zde odvádí excelentní práci za doprovodu ještě lepší hudby. Určitě to stojí za zhlédnutí, těším se na další díly. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nádherně zpracovaný dokument se hned tak nevidí. Naprosto dech beroucí záběry, nejvíce mě dostali mořští leguáni a hadi, jako bych se díval na nějaký thriller nebo horor. Rovněž tak nezávidění hodný těžký život tučňáků na ostrově Zavodovski. Snad budou další epizody Zázračné planety II stejně velkolepé jako tato. ()

Reklama

pubkitch 

všechny recenze uživatele

Lenochod trpasličí je king. Jeho epizoda je možná ta nejjemnější indie romance ever. V absolutním kontrastu s tím následuje ponor do temnoty dávných časů k nejstarším vládcům planety. Majestát vytesanej z hořící lávy. Život vdechnutej ohněm z hlubin Země. Udělejte si kafe, objednejte si pizzu, nastavte budík na pátou a nechte se poslat do prdele. Celá série Planet Earth je totiž jedno velké Fuckoff lidskému druhu. Díky, pane Attenboroughu. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

já jsem toho asi už viděl moc, tak nejsem až tak nadšený. Ale jak ty užovky ve smečce naháněly ty leguány, to byl opravdu masakr. Na druhé straně, nemůžu přece hodinový díl hodnotit jen podle osmi minut, ne? Čtyři hvězdičky jsou taky dost :-) (a možná trochu nadržuju, protože mi přišlo, že možná ještě víc než to, co jsem viděl, mě bavilo hudební pozadí). ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Leguána morského bežiaceho o život pred hadmi vynárajúcimi sa z každého rohu tu spomína každý. A nie nadarmo, je to thrillerová scéna ako vyšitá. Podobne aj masové scény jeden a pol milióna tučniakov na malom sopečnom ostrove s ich krkolomnou cestou ma držali v napätí, či to skončí dobre. Pri sledovaní som mal často pocit, že to nie je dokument, ale že tie divé zvieratá niekto motivoval, aby tú scénu zahrali. Pritom je dokonale nasnímaná z viacerých strán, a ozvučenie originálnou hudbou vytvára dokonalý zážitok. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama