Reklama

Reklama

Zázračná planeta - Série 2 (2016) (série)


Pohoří (S02E02)

(epizoda)
Velká Británie, 2016, 59 min

Obsahy(1)

Druhá epizoda se věnuje zvířatům žijícím v horách. Seznamuje nás například s kozorožcem nubijským, grizzlym ze Skalnatých hor nebo s nejvýše položenou kolonií plameňáků na světě. Největší pozornosti se dostává levhartovi sněžnému – irbisovi, jehož život byl až dodnes z velké části zahalen tajemstvím. (Česká televize)

Recenze (10)

Misericordia 

všechny recenze uživatele

Príroda a tvory sú nádherné - s takými produkčnými možnosťami a rozpočtom od BBC si môžu dovoliť preletieť všetky kontinenty a natočiť úchvatné zábery. Na druhej strane, zostáva to len pri tom. Žiadny hlbší pohľad do života v prírode, len neustále nové zábery, dynamické dianie pre upútanie pozornosti diváka, tanečky medveďov. A ešte nastražená zdochlina pre vytvorenie efektých záberov orlov... Mali by si zobrať príklad od poctivej dokumentaristiky spod Tatier - viď trilógiu Život v oblakoch, Nesmrteľný les a Divoká rieka. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné záběry nejrůznějších světových pohoří. Drbající medvědi mě rozesmáli, pochod plameňáků rovněž. Nahánění núbijských kozorožců pouštní liškou bylo opět dech beroucí. Úžasná podívaná jako předchozí díl. ()

Reklama

Tezuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezkonkureční nádhera, stejně jako první díl. Pohled na Irbise je prostě úchvatný zážitek a nahánění kozorožců núbijských pouštní liškou bylo opravdu výživné. Nejvtipnější ze všeho ale byly jistojistě ty medvědí tanečky, když si snažili vydrbat srst o kůru stromů, to se mi ani nechtělo věřit, že sleduji šelmu. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kozorožec prchajúci pred líškou v kolmých stenách alebo súboj orlov o korisť, to sú zábery už skôr videné, ale úchvatné. Naviac sú tu rysy, medvede a leopardy snežné, ktoré takto ešte nikto nenatočil. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama