Reklama

Reklama

Channel Zero

(seriál)
Trailer
Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2016–2018), 17 h 30 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Nick Antosca

Kamera:

Isaac Bauman

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Paul Schneider, Fiona Shaw, Luisa D'Oliveira, Natalie Brown, Shaun Benson, Kristen Harris, Bronagh Waugh, Jacqueline Calkin, Tristan Carlucci, Amy Forsyth (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V roku 1988 zomrelo v mestečku Iron Hill päť malých detí. Práve v tom období sa v TV objavil strašidelný seriál pre deti, Candle Cove. Telá detí sa nájdu, avšak paralelne s ich nájdením sa prestane seriál vysielať. Po takmer tridsiatich rokoch sa Mike (Paul Schneider) vyberie do Iron Hill, aby objasnil zmiznutie svojho brata i ostatných detí a zároveň aby zistil spojitosť s televíznym seriálom. Mike však nie je jediným, ktorá sa do mestečka vracia. Na obrazovkách sa totiž opäť objavuje záhadný seriál, čo neveští nič dobré. (Marceloo)

(více)

Recenze (18)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

První díl rozhodně láká a překvapuje - námět se mi zdá příjemně originální a jsem zvědavý, co se bude dít dál. Technické zpracování je o něco horší než u těch opravdu áčkových současných seriálů (přecijen jsme na SyFy...), ale nic, co by vadilo. Monstrum z plakátu zajímavé. Rozhodně sleduji dál. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

1.díl mne bohužel vůbec nezaujal. Netuším, pro jaké diváky to bylo natočeno? Pro děti do 12 let? Strašná NUDA! Navíc hlavní postava, je nesympatická. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Hned v úvodu je třeba poznamenat, že seriál Channel Zero je určen výhradně pro náročnější diváky, kteří se neztratí ve změti halucinací, snů či obrazů minulosti pronikajicích do reality. Místy až meditativní tempo poté vystaví diváka opravdu velmi těžké zkoušce koncentrace a jsem si jist, že obyčejný mainstreamový divák nebude ze seriálu zrovna dvakrát moudrý. Námět je výborný a vysloveně si říká o samostatnou epizodu v rámci seriálu Black Mirror. Jakožto zdejší hororový expert však musím vyjádřit zklamání nad tím, že se Channel Zero o hororový žánr spíše jen tak lehce otře. Mysteriozní všemi deseti, ale k hororu má asi tak stejně blízko jako krajně nepovedené Stranger Things. Zatím uděluji čtyři hvězdy a odbornější komentář předložím po konci série. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 1988 zomrelo v mestečku Iron Hill päť malých detí. Zrovna v tom období sa v TV objavil zvláštny seriál s názvom Candle Cove, ktorý bol určený pre deti, ale bol príliš strašidelný. Po nájdení tiel zosnulých detí záhadne zmizol aj tento program. Po takmer tridsiatich rokoch sa Mike (Paul Schneider) vracia do Iron Hill, pretože ani po dlhých rokoch po smrti jeho brata, ktorý bol jednou z obetí počas udalostí v roku 1988, nechce vzdať nádej na objasnenie tohto prípadu. Mike však nie je jediným navrátilcom v Iron Hills. Na obrazovkách TV sa totiž opäť objavuje záhadný seriál Candle Cove, čo neveští nič dobré. - Na Channel Zero som bol dosť zvedavý, pretože jeseň 2016 neponúka v rámci hororových seriálov takmer žiadne úplne nové projekty. Partia tvorcov je celkom schopná. Režisér má za sebou minuloročný horor The Boy, ktorý mal pomalé tempo, ktoré bolo dosť výrazné aj tu. Scenár má zase pod kontrolou pán Nick Antosca, ktorý tento rok priniesol do kín horor The Forest a na Channel Zero je vidieť, že sa zatial hodí skôr k tej TV produkcii, než k ambicióznejším medzinárodným projektom. Výsledný dojem zo seriálu je u mňa dosť priemerný. Zaujme hlavne zvolená tematika zakomponovaná do pekného mestečka, v ktorom sa tento problém odohráva už takmer 30 rokov. Monštrá a mysteriózny seriál Candle Cove sa mi tiež páčili. Jednou z vecí, ktoré si tu najviac cením, je návrat háku ako zbrane. Po viac ako pätnástich rokoch od I Know What You Did Last Summer a Scary Movie je krásne vidieť túto pomôcku. Spomeniem ešte aj vraždy, ktorých nebolo vela, ale niektoré z nich boli na TV produkciu až nadmerne brutálne. Ostatné veci mi u prvej série velmi nesedeli. Tempo bolo až príliš pomalé, casting dosť nevydarený a s väčšinou masiek si tvorcovia očividne vela práce nedali. Našťastie to všetko zachraňuje fakt, že to celé má len 6 epizód, takže si to udrží pozornosť, a keďže sa to vo finále celkom slušne stupňuje, stojí to za dopozeranie aj menej vďačným divákom. Už zostáva len dodať Ahoy, Mateys! A vidíme sa u druhej série, ktorá sa tento týždeň začala natáčať. + herečka z Endangered + herečka z Dawn of the Dead, Saw V a iZombie + herečka z Wrong Turn 4 a The Exorcism of Molly Hartley + herec z Wrong Turn 4 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že něco jako SyFy dokáže vyprodukovat horor, který bude skutečně mít mrazivou atmosféru, ale zázraky se kupodivu stále dějí. Pilot neurazí a to je co říci. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kam se hrabe American Horror Story... Originální a hororové. Channel Zero a American Horror Story je jako HBO a Hallmark. Škoda, že Channel Zero zařízli. Zatímco AHS generuje další a další řady. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Slusna atmosfera, ale mohlo to jit jeste dal, mit to v rukouk zkusenejsi reziser a vetsi rozpocet. Jak uz bylo receno, Delka 6ti dilu to zachranuje, ale vetsi spad by tomu neuskodiil. Trosku promarneny potencial, uvidime, co druha serie. Jo a Paul Schneider je teda celou dobu na presdrzku, v Parks and Rec mi to davalo smysl, ale tady hraje uplne stejne nevzrusive a trosku z toho ten jeho kozenej ksicht couha ()

Persephone9 

všechny recenze uživatele

Ach... napad celkom slusny.. a dostalo by to mozno i viac hviezdiciek nebyt toho dementneho hlavneho predstavitela ktory sa usmieval popod fuz pri kazdej prilezitosti... velmi velmi nestastny vykon... a koniec bol tiez taky nemastny neslany... skoda no ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie seriálu klesalo od prvého dielu smerom k poslednému. Zaujímavá téma, ktorá mohla byť spracovaná oveľa lepšie. Príliš rozťahaná nuda. Šesť dielov je zbytočne veľa, pokojne by sa zmestili do štyroch, aj tak sa tam až tak veľa nedeje. V podstate mi bolo úplne ukradnuté, ako to dopadne, nezžil som sa s hlavnými postavami, nikomu som nedržal palce. Kľudne by mohli všetci pochcípat. Taký bezpohlavný maglajz, len aby sa niečo natočilo. Druhú sériu celkom isto vynechám, lepší materiál na sfilmovanie by bol SCP, ako toto. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli můžu doporučit, nezačínal bych první sérií. Mě akorát na nějakou chvíli odradila, protože se - myslím - fakt nepovedla, nebyla poutavá ani ničím zajímavá. Série na sebe nenavazují, takže není vůbec ke škodě to zkouknu odzadu. Pro mě je topka 2. série ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Co to sakra je? Je to tak zvláštní, tak odlišné od všeho co jste zatím viděli, že s jistotou nedokážete říci, zdali se vám to líbí či nelíbí. Žánrově jde o směsku všeho možného od hororu, dramatu až po amatérské lítání kamerou sem a tam. Do toho vám tam lítají někdy až nevkusně nastřelené flashbacky ve kterých se člověk spíše ztrácí, než aby mu nějakým způsobem přiblížili děj. U hereckého obsazení bych vyzdvihl hlavně vedlejší postavy. Ta hlavní v podání Paula Schneidera je totiž šíleně prkenná a ano, chápu, že zahrát člověka, kterému tak trochu hrabe nedokáže zapomenout na minulost není jednoduché, ale tady to bije vyloženě do očí. Netuším jak přesně napsat hodnocení, vím určitě to, že seriál není úplně pro všechny. Nutí diváka hodně, opravdu hodně přemýšlet a že je od ostatních seriálů natolik jiný, to je ten důvod proč u něj zůstat, případně mu dát šanci. 65% ()

space weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál z produkce SyFy? Navíc Mysteriózní drama s prvky hororu? Poutavý plakát a zvláštní trailer mě zlomily. No neudělal jsem vůbec chybu, že jsem první serii shlédl během týdne. Je to sice nízkorozpočtové, ale efekty a hlavně atmosféra, která byla místy halucinogenní mě přesvědčily, že přes brakovou tvorbu, dokáže SyFy vyprodukovat i "vážně" myšlené, lehce ulítlé, tajemné drama. ()

Jarmila68 

všechny recenze uživatele

v první sérii me vyloženě štval bubák ze zoubků????No....dokoukala jsem to mohlo to být lepší....za to druhá série mě vyloženě bavila....uvidím co třetí ()

Sukuba 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Nečekala jsem nic a dostala hodně, včetně Oliviera de Sagazan v první sérii ❤️ Tady jako není co řešit. ()

Reklama

Reklama